Βουνά επί δυόμιση βδομάδες η αδιάθετη αλληλογραφία στα ΕΛΤΑ της πόλης μας

Αγανάκτηση έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Αγίας Βαρβάρας, η απόφαση της Κεντρικής Διοίκησης των ΕΛΤΑ να μεταφέρει το προσωπικό των διανομέων αλληλογραφίας της πόλης μας, στο γειτονικό δήμο του Αιγάλεω για την εξυπηρέτηση των εκεί αναγκών του.

Η αδιάθετη αλληλογραφία, λογαριασμοί ΔΕΚΟ, συμφωνητικά, συμβόλαια, αλληλογραφία προσωπική και επαγγελματική, έχουν δημιουργήσει βουνά στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ της πόλης μας, αφού εδώ και δυόμιση βδομάδες συσσωρεύεται αδιάθετη. Οι διανομείς που εξυπηρετούν την Αγία Βαρβάρα σηκώνουν τα χέρια ψηλά στα παράπονα των συμπολιτών μας και παρόλο που θέλουν να εξυπηρετήσουν τον κόσμο, δεν μπορούν να παρακούσουν την εντολή της Κεντρικής Διοίκησης των ΕΛΤΑ.


Η κατάσταση αυτή μας θυμίζει τις πρόσφατες δηλώσεις της Δημοτικής Αρχής και των φιλικών προς αυτήν δημοσιεύματα, τα οποία θριαμβευτικά ανακοίνωναν τη συνέχεια της λειτουργίας του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στην πόλη μας.
Εμπρός λοιπόν ο Δήμαρχος κ Μίχος να ενοχλήσει την Διοίκηση των ΕΛΤΑ για να ξεκινήσει ξανά η διανομή της αλληλογραφίας στην πόλη μας, όπως γινόταν απρόσκοπτα τα προηγούμενα χρόνια.