Ξεκίνησαν οι δραστηριότητες στο 7ο Δημοτικό Σχολείο, που προγραμμάτισε ο Σύλλογος Γονέων

Ξεκίνησαν το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου οι δραστηριότητες που είχε ανακοινώσει ο Σύλλογος Γονέων του 7ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας.

Η συμμετοχή καλή και η όρεξη απ’ όλους δεδομένη.

Διαβάστε πως περιγράφει ο Σύλλογος Γονέων του 7ου Δημοτικού Σχολείου την πρώτη ημέρα των Δραστηριοτήτων που πραγματοποιήθηκαν στους χώρους του 7ου Δημοτικού Σχολείου:

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Πρώτη μέρα των νέων δράσεων στο σχολείο μας και μόνο ενθουσιασμένοι θα μπορούσαμε να είμαστε. Με την συμμετοχή μας να ξεπερνάει τα 110 παιδιά σε όλες τις δραστηριότητες και με το σχολείο μας από το πρωί γεμάτο με μαθητές και γονείς ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία που είχαμε για το ξεκίνημα μας.

Μπάσκετ, Σκάκι, Μοντέρνος χορός οι πρώτες τρεις δράσεις, που σύντομα θα εμπλουτιστούν από πολλές ακόμα με σκοπό να κάνουμε το 7ο, το κέντρο της γειτονιάς μας, προσφέροντας στα παιδιά της ευρύτερης περιοχής έναν χώρο που με ασφάλεια θα μπορούν να επισκέπτονται και να αγαπούν!

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που αγκαλιάσανε το πρόγραμμα και γέμισαν τα τμήματα.

Ευχαριστούμε τον διευθυντή του σχολείου μας κύριο Κούτσικο, την πρόεδρο της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής κυρία Καντώνη και τον Αντιδήμαρχο παιδιού κύριο Σωτηρόπουλο για την άμεση διάθεση των χώρων για την πραγματοποίηση των προγραμμάτων μας.

Ζητάμε από όλους τους παραπάνω συμπεριλαμβανομένων και των γονέων να συνεχίσουν, ο καθένας από την θέση του, την ενίσχυση των προσπαθειών μας για ένα καλύτερο σχολείο, για ένα καλύτερο μέλλον!

7ο Δημοτικό Αγίας Βαρβάρας – Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων