Λεπτομέρειες πριν την αδειοδότηση του γηπέδου στα Ριμινίτικα

Σύντομα το γήπεδο στα Ριμινίτικα θα πάρει άδεια διεξαγωγής επίσημων αγώνων, αφού τοποθετήθηκαν οι πάγκοι των ομάδων και απομένουν λίγες ακόμα εργασίες για να ολοκληρωθεί η ανακατασκευή του.

Σημειώνουμε ορισμένες παρατηρήσεις μας με σκοπό την καλύτερη λειτουργικότητά του αλλά και την εμφάνισή του.

Πιστεύουμε πως στη ράμπα για τις τουαλέτες των ΑμεΑ, πρέπει να μπει κυγκλίδωμα και από τις δύο πλευρές της, τόσο για την βοήθεια τους όσο και την ασφάλεια τους.

Ο περιβάλλον χώρος να καθαριστεί, όπως επίσης και να σοβαντιστούν δύο τοίχοι.

Εκείνος των αποδυτηρίων που βλέπει την οδό Φλέμιγκ και ο άλλος μικρότερου μεγέθους στην κάτω είσοδο των ομάδων.

Επίσης χρειάζεται ενίσχυση το κιγκλίδωμα στην κάτω είσοδο στα σκαλοπάτια, εάν συνεχίσει να είναι σε χρήση και να κλείσουν ορισμένα κενά στην περίφραξη.

Δεν γνωρίζουμε επίσης εάν χρειάζεται να τοποθετηθεί κάποιο δίχτυ στην κάτω πλευρά του γηπέδου, για να μη φεύγουν μπάλες και χάνονται.

Οι λίγες μικρές λεπτομέρειες δεν χαλάνε τη συνολικά όμορφη εικόνα του Γηπέδου που τόσο οι ομάδες μας περιμένουν όσο και οι φίλαθλοι να αδειοδοτηθεί, αλλά εάν γίνεται να διορθωθούν, όπως το προστατευτικό κιγκλίδωμα στο διάδρομο ΑμεΑ και το δίχτυ για τις μπάλες, θα είναι σημαντικές παρεμβάσεις.

Βεβαίως με ανυπομονησία περιμένουμε να τοποθετηθούν και οι κερκίδες εντός του Φλεβάρη, όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος κ. Μίχος και μετά ποιος θα μπορέσει να σταματήσει την ομάδα μας;