O Τσέναμο στο 7ο Δημοτικό Αγίας Βαρβάρας!

Στο 7o Δημοτικό Σχολείο της Αγίας Βαρβάρας βρέθηκε το πρωί ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Λουίτζι Τσέναμο ανταποκρινόμενος με μεγάλη χαρά στην πρόσκληση δασκάλων και μαθητών για να βρεθεί κοντά τους εν όψει της σημερινής μέρας Σχολικού Αθλητισμού Κατά της Βίας και του Ρατσισμού.

Ο Τσέναμο γνώρισε πολύ θερμή υποδοχή στο αμφιθέτρο του σχολείου και το καλοσώρισμα περιελάμβανε τον ύμνο της ομάδας μας, την προβολή του διαφημιστικού spotγια τη νέα φανέλα αλλά και τις καλύτερες αποκρούσεις στην καριέρα του.

Στην συνέχεια δέχθηκε δεκάδες ερωτήσεις από όλα τα παιδιά και απάντησε σε όλες. Αποκάλυψε ότι σε νεαρή ηλικία ήθελε να ασχοληθεί με τον στίβο αλλά επειδή τον έκοψαν στράφηκε στο ποδόσφαιρο παίζοντας στην αρχή μέσα και στην συνέχεια έγινε τερματοφύλακας.

Καλύτερες αποκρούσεις στην καριέρα του είπε ότι θεωρεί την περσινή απόκρουση σε ματς του Ατρόμητου με τον Παναιτωλικό αλλά κι εκείνη που έκανε με τον Παναιγιάλειο εναντίον του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Είναι υποστηρικτής της Νάπολι και θαυμαστής του Νόιερ τον οποίο θεωρεί μακράν κορυφαίο τερματοφύλακα στον κόσμο.

Ερωτηθείς για τον Ατρόμητο τόνισε ότι είναι μεγάλη ομάδα και χαίρεται που παίζει σε αυτήν γιατί του προσφέρει όλες τις συνθήκες και ευχήθηκε να κλείσει εδώ στην καριέρα του.

Είπε επίσης στα παιδιά ότι κάνει παρέα με όλους τους συμπαίκτες του ανεξάρτητα από τη χώρα που γεννήθηκε ο καθένας. «Δεν έχει σημασία άμα ένας είναι κοντός, ο άλλος ψηλός, κίτρινος, άσπρος ή μαύρος. Όλοι είμαστε άνθρωποι απλά έτυχε να γεννηθούμε σε διαφορετικά μέρη του πλανήτη» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο Τσέναμο υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα και ανταποκρίθηκε με χαρά στην πρόταση του Ατρόμητου δασκάλου του σχολείου Ευθύμιου Μηλιώνη να δεχθεί να του εκτελέσουν πέναλτι πέντε παιδιά ολοκληρώνοντας έτσι με χαμόγελο την επίσκεψη του στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Βαρβάρας.

Φεύγοντας θα μας μείνει το σύνθημα «Ατρόμητος-Ατρόμητος» που φώναξαν δεκάδες παιδιά του σχολείου δείχνοντας την αγάπη τους για την ομάδα μας.

Πηγή: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ