Ματούλα Παπαδάκη: Τα κοσμήματά της προκαλούν πάντα μεγάλη αίσθηση

Η Ματούλα Παπαδάκη, γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Αγία Βαρβάρα.

Εκεί τελείωσε το σχολείο κι όταν ήρθε η στιγμή να σπουδάσει, δεν πήγε και πολύ μακριά, αφού πέρασε στο τμήμα Εμπορίας και διαφήμισης (Marketing) στο Τ.Ε.Ι του Αιγάλεω.

‘Όταν ολοκλήρωσε τις σπουδές της ασχολήθηκε με το marketing σε διαφημιστικές εταιρείες για δέκα περίπου χρόνια. Όμως η κρίση έπληξε και αυτόν τον τομέα, με αποτέλεσμα να αλλάξει πλεύση και να δοθεί ψυχή τε και σώματι με κάτι που αγαπούσε από παιδί.

Τον σχεδιασμό και την δημιουργία κοσμημάτων.

Ξεκίνησε δειλά στην αρχή με σύρμα και ημιπολύτιμους λίθους, όμως στη συνέχεια αποφάσισε να το εξελίξει σπουδάζοντας Αργυροχρυσοχοΐα.

Τα κοσμήματά της προκαλούν πάντα μεγάλη αίσθηση στις εκθέσεις που λαμβάνει μέρος γιατί είναι μοναδικά, εμπνευσμένα από θρύλους και παραδόσεις της Ελλάδας κι όχι μόνο, από τη φύση, τον ίδιο τον άνθρωπο και φτιαγμένα με πολύ μεράκι, φαντασία και αγάπη.

Κοσμήματα που «μιλούν» σε όλους τους ανθρώπους ανάλογα με την προσωπικότητά τους, τα ενδιαφέροντα τους, την ηλικία τους αλλά και το βαλάντιό τους.

Αυτές τις μέρες, η Ματούλα Παπαδάκη παίρνει μέρος στην έκθεση του Συλλόγου Αλληλεγγύη που πραγματοποιείται από τις 13/12 έως και τις 16/12 στον πολυχώρο Μάνος Λοΐζος Θηβών 245 (έναντι Village cinema), και είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να θαυμάσετε από κοντά τις δημιουργίες της και να κάνετε τις Χριστουγεννιάτικές αγορές σας.

Είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για όλους μας να στηρίξουμε νέους ανθρώπους, με νέες ιδέες, με όνειρα και φιλοδοξίες, που δίνουν μεγάλο αγώνα για να στηρίξουν με τη σειρά τους τον τόπο τους.