Ενώ η εγκληματικότητα κτυπάει κόκκινο, ο κ. Μίχος λόγια, λόγια, λόγια

Δυστυχώς καθημερινά γίνονται γνωστές διαρρήξεις, κλοπές, βιοπραγίες, επιθέσεις, ληστείες, καταστροφές από άτομα ασύλληπτα που δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα, όλες τις ώρες, σε κάθε σημείο, όποτε θέλουν, στο Δήμο μας.

Με μία ανήμπορη Δημοτική Αρχή και ένα Δήμαρχο που προεκλογικά μιλούσε για πάταξη της παραβατικότητας και της εγκληματικότητας, τονίζοντας πως “ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ”, οι κάτοικοι της πόλης μας αισθάνονται ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΣ.

Εχθές γράφαμε για διαρρήξεις δύο οικιών στην οδό Καλαβρύτων και Μεσογείων και εάν κάποιος υποθέσει και προσπαθήσει να δικαιολογήσει πως δεν επρόκειτο για κεντρικά σημεία, με διαφορά 24 ωρών μεταξύ τους, αλλά λίγων ωρών από τις εξαγγελίες του κ. Μίχου πως έχουν αυξηθεί τα μέτρα αστυνόμευσης στην πόλη μας, τότε διαβάστε τι συνέβη στην Ελευθερίου Βενιζέλου και την Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Δύο γνωστά καταστήματα, κατά σύμπτωση με το ίδιο εμπόρευμα αλλά και συνωνυμία μεταξύ τους, έπεσαν θύματα από εκείνους που σπάνε τις τζαμαρίες με πέτρες, εισέρχονται σε αυτά και παίρνουν ότι προλάβουν.

Συγκεκριμένα ανήμερα του Αγίου Νικολάου έσπασαν τα ξημερώματα  την τζαμαρία του γνωστού καταστήματος υποδημάτων “ΓΚΟΥΛΗΣ Shoes” στην Ελευθερίου Βενιζέλου εισήλθαν σε αυτό και πήραν ότι βρήκαν στην ταμειακή μηχανή.

Τα μετρητά που πήραν, σε σχέση με το κόστος της τζαμαρίας που αλλάχτηκε μικρότερο, αφού η αλλαγή της κόστισε 2.900 ευρώ.

Προχθές Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, με τον ίδιο τρόπο, έσπασαν τζαμαρία άλλου καταστήματος υποδημάτων στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου μπήκαν μέσα πήραν ότι μετρητά βρήκαν και έφυγαν ανενόχλητοι.

Μεγάλο το κόστος αντικατάστασης των τζαμαριών και εδώ.

Η ποικιλία των δράσεων των άφαντων διαρρηκτών δεν σταματάει εδώ αφού εχθές το βράδυ έσπασαν τα παρμπρίζ δύο οχημάτων, το ένα τζιπ και πήραν τα σταυρουδάκια που κρέμονταν στους καθρέπτες των οδηγών, σε κάθετους της οδού Σίφνου δρόμους.

Εχθές το βράδυ πάντως, λίγο πριν τα σπασίματα των οχημάτων, Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου κ. Μίχου με καταστηματάρχες της περιοχής στο κατάστημα του Αντιδημάρχου του κ. Πουλάκη και άκουσαν τα παράπονά τους.

Ο Δήμαρχος τους καθησύχασε πως θα παρθούν μέτρα προστασίας και αστυνόμευσης και δόθηκαν οι συνηθισμένες υποσχέσεις…