Τα είχε όλα, η χθεσινή εκδήλωση της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Βαρβάρας

Όλα τα είχε η χθεσινή εκδήλωση της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Βαρβάρας, στο “Γιάννης Ρίτσος” που έγινε με αφορμή την υποδοχή των νέων μελών.

Πολύ κόσμο, ενθουσιασμό, συζήτηση, προβληματισμό και στο τέλος διασκέδαση.

Την εκδήλωση άνοιξε η συντονίστρια της οργάνωσης Τασούλα Πετράκου που καλωσόρισε τα νέα μέλη και ευχαρίστησε όλους για τη συμβολή τους στο μεγάλο ποσοστό που κατέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αγία Βαρβάρα στις 7 Ιουλίου, ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά πανελλαδικά.

Βασικός ομιλητής ήταν ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, που στην ομιλία του αναφέρθηκε στο άνοιγμα του κόμματος στην κοινωνία και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο κόσμος, λόγω της αντιλαϊκής πολιτικής της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Στάθηκε αναλυτικά και με παραδείγματα στο πως η σημερινή Κυβέρνηση γκρεμίζει κάθε θετικό μέτρο που είχε λάβει ο ΣΥΡΙΖΑ με στόχο την προστασία των ασθενέστερων οικονομικών ομάδων.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στο γεγονός της διάχυσης των ψευδών ειδήσεων μέσα από όλα τα ΜΜΕ και κάλεσε τον κόσμο να γίνει ο φορέας της σωστής πληροφόρησης.

Στη συνέχεια αρκετοί παρευρισκόμενοι εξέφρασαν τις απόψεις τους τόσο για την περίοδο της διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ, ασκώντας παράλληλα κριτική για κάποια λάθη και παραλήψεις όσο και για το τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα.

Παρεμβάσεις έκαναν οι Θ. Παπαχριστόπουλος, Βουλευτής Δυτικού Τομέα, Γιώργος Καπλάνης και Δημήτρης Μπίρμπας.

Παρευρέθηκαν επίσης οι Δημήτρης Βίτσας, Βουλευτής Δυτικού Τομέα καθώς και ο Νίκος Τόσκας, π. βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ.

Η εκδήλωση έκλεισε με χαλαρή συζήτηση που συνοδεύτηκε από μεζέδες και ποτό.