Ακαδημίες ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: “Ο εσωτερικός κανονισμός της”

Ακαδημίες ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: “Ο εσωτερικός κανονισμός της Ακαδημίας μας!”

⦁ Με τον παρόντα κανονισμό ρυθμίζονται όλα τα θέματα που αφορούν τις σχέσεις των εκπαιδευόμενων αθλητών και κηδεμόνων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου «ape_academy» ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ με την Διεύθυνση της Ακαδημίας και τους Υπεύθυνους Προπονητές. Η διεύθυνση του τμήματος εκπαιδευομένων ποδοσφαιριστών έχει την ευθύνη λειτουργίας των τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας που έχουν οργανωθεί και συγκροτηθεί σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

⦁ Όλοι οι κηδεμόνες και εκπαιδευόμενοι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στη δύναμη των τμημάτων υποδομής οφείλουν τον απαραίτητο σεβασμό προς την Διεύθυνση της Ακαδημίας , τους προπονητές, τους υπαλλήλους, τους συμπαίκτες και τους φιλάθλους. Οφείλουν να επιδεικνύουν την απαραίτητη ευσυνειδησία, υπευθυνότητα, σεβασμό και υπακοή στις εντολές της διεύθυνσης του τμήματος και της τεχνικής ηγεσίας.

⦁ Η Διεύθυνση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου αποφάσισε να ισχύσουν οι ακόλουθες διατάξεις και κανόνες που θα αποτελούν τον Εσωτερικό Κανονισμό των τμημάτων υποδομών ( Ακαδημίας ) ποδοσφαίρου, με κύριο γνώμονα την αρμονική και εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων. Οι κανόνες της Ακαδημίας ποδοσφαίρου είναι κανονισμοί που έχουν θεσπιστεί για να ρυθμίζουν την συμπεριφορά των μελών της. Η εφαρμογή στην πράξη ενός τέτοιου κανονισμού προϋποθέτει τα μέλη της Ακαδημίας, να αποδεχθούν και να τηρούν τα όσα αναφέρονται σε αυτόν.
Ο κανονισμός της Ακαδημίας για να τηρηθεί απαιτεί συνεργασία, θέληση και καλή πίστη από όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Κοινωνικά, Η δημιουργία ενός αθλητικού οικοσυστήματος, ενός οργανισμού που θα μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες τόσο άθλησης αλλά και διασκέδασης, υγείας και ευεξίας σε κάθε παιδί και κάθε οικογένεια.
Αγωνιστικά, Η δημιουργία παικτών υψηλού επιπέδου που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

Η στελέχωση του αντρικού τμήματος με παιδιά από την ακαδημία μας, γαλουχημένα με την δική μας κουλτούρα και νοοτροπία , και μέσα από το δικό μας σύστημα εκπαίδευσης (ομαδικά). Όπως επίσης και η συνέχιση της παράδοσης που έχουμε ως μια ακαδημία που προωθεί παιδιά στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, ανοίγοντάς τους νέους ορίζοντες και νέες ευκαιρίες για διάκριση.(ατομικά)

ΣΤΟΧΟΣ

Η συστηματική πρότυπη εκπαίδευση του επιλεγόμενου αθλήματος μέσα από σύγχρονες διδακτικές μεθόδους αναλόγως του ηλικιακού επιπέδου των αθλητών και η άρτια παιδαγωγική καθοδήγηση στοχεύοντας στη δημιουργία σκεπτόμενων αγωνιστικά παικτών με προσωπικότητα που να ανταποκρίνονται στις τεχνικοτακτικές, φυσικές, νοητικές και ψυχικές απαιτήσεις του σύγχρονου αθλητισμού.

Η δημιουργία και η καλλιέργεια ανθρώπων μέσα από τις βασικές αξίες της Ακαδημίας μας ( αλληλεγγύη , σεβασμός , χαρά , αυτόβελτίωση , εθελοντισμός , πειθαρχία , ομαδικότητα , ηγετικότητα )

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

⦁ Σεβασμός στον υγιή συναγωνισμό (Άμιλλα και Fair Play συμπεριφορά).
⦁ Σεβασμός στο συμπαίκτη και στον αντίπαλο.
⦁ Σεβασμός και αποδοχή στις αποφάσεις των διαιτητών.
⦁ Ο ποδοσφαιριστής οφείλει να διαβάζει το παιχνίδι με το δικό του βλέμμα, αλλά και με το βλέμμα του συμπαίκτη του και του αντιπάλου του.
⦁ Οι ποδοσφαιριστές οφείλουν να προστατέψουν την ομάδα από τις επιπτώσεις που επιφέρουν οι αδικαιολόγητες κίτρινες και κόκκινες κάρτες, και εν γένει η οποιαδήποτε ανάρμοστη συμπεριφορά.

*** TEXNIKOTAKTIKH ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Έχουμε επενδύσει στο ίδιο το παιδί και τις δυνατότητες που ήδη κρύβει μέσα του με σκοπό να τις αναδείξουμε. Στοχεύουμε σε έναν αθλητή που σε ατομικό επίπεδο θα είναι άρτια καταρτισμένος τεχνικά , δεν θα φοβάται να ντριμπλάρει , να έχει την μπάλα στα πόδια του και να ρισκάρει στις επιλογές του. Θέλουμε και αποσκοπούμε στην φαντασία του κάθε παιδιού και στην δυνατότητα λήψης της δίκης του και μόνο απόφασης.
Σε ομαδικό επίπεδο στοχεύουμε σε μια επιθετική φιλοσοφία χωρίς σκοπιμότητες , με υπομονή στο παιχνίδι μας, πολλές πάσες και εναλλαγές θέσεων στο γήπεδο , πολλές συνεργασίες μεταξύ των αθλητών , χρήση και επιδίωξη της υπεραριθμίας και εννοείτε άμεση μετάβαση σε κενούς χώρους.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο siteτης ΑΠΕ ⦁ www⦁ .⦁ apeagiaeleousa⦁ 1936.⦁ gr)

Ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας,

Νίκος Νταλαμπίρας