Επιβράβευση του Δήμου, από συμπολίτη μας, για την καθαριότητα στη Σιπύλου

Ο συμπολίτης μας κ. Δημήτρης Γερογιάννης, είναι από τα άτομα που πρωτοστάτησαν τον περασμένο Ιούνιο, προκειμένου να απομακρυνθούν από το γκαράζ του Δήμου, στην οδό Σιπύλου, τα απορριμματοφόρα και τα απορρίμματα που είχαν συσσωρευτεί στον χώρο.

Ο κ. Γερογιάννης, είναι γνώστης τα τελευταία χρόνια, του τι συνέβαινε στο χώρο, άρα η άποψη του έχει βαρύνουσα σημασία.

Παρακάτω αναδημοσιεύουμε ανάρτηση του σχετικά με το τι συμβαίνει τώρα εκεί:

“Για να μην λέμε μόνο τα κακώς κείμενα, έπειτα από αρκετά χρόνια επικυνδίνων κ ανθυγιεινων συνθηκών για κατοικους αθλουμενους κ νοσηλευομενων στους γύρο χωρους από το “γκαράζ” (προαύλιο του γυμναστηριου) του Δήμου .. φαίνεται ότι κρατήθηκε ο λόγος να παραμείνει ο χώρος του καθαρός κ φιλιος προς την χρήση των δημοτων.

Φέτος μετά από πολλά καλοκαιρια η δυσοσμια τα έντομα οι μύγες … ο ενοχλητικός 24ωρος εργοτάξιοκος θορυβος από φορτηγα κλπ εξαλειφθηκαν.

Οι τρόφιμοι οι κάτοικοι τα παιδιά μας απολαμβάνουν τους χώρους του κλειστου.. κ στο Παντελιαδης πλέον τα πράγματα έγιναν οπως πρεπει … για τα μωρά μας. Αυτά για να μην λέμε τα κακώς κειμενα.

Η κανονικοτητα ο σεβασμός σε κάθε πολιτη οφειλη να είναι πράξη… κ όχι διεκδίκηση. Μπράβο λοιπόν σε εργαζομενους του Δημου στην συνέχεια των δεσμευσεων των δημοτικων αρχοντων.

Δημήτρης Γερογιάννης”.