Να ειδοποιηθούν οι ιδιοκτήτες των οχημάτων, να έρθουν να τα πάρουν – Ίσως τους τα έχουν κλέψει

Γράφαμε πριν λίγες ημέρες πως τα οχήματα που υπήρχαν στο Οικοδομικό Τετράγωνο 668, αναγκάστηκε ο εργολάβος του έργου να τα απομακρύνει εκτός, αφού κανένας από τους ιδιοκτήτες τους δεν εμφανίστηκε να τα πάρει, παρά τη σχετική ανακοίνωση του Δήμου, που ήταν κολλημένη σε αυτά από τον περασμένο Ιούλιο.

Τα οχήματα απομακρύνθηκαν από το οικόπεδο και παρατήθηκαν το ένα Ι.Χ. στην Π. Π. Γερμανού και ένα άλλο Ι.Χ. στη Ρήγα Φεραίου, όπως επίσης και το βαρύ φορτηγό που υπήρχε επίσης και μεταφέρθηκε στην Ρήγα Φεραίου επίσης.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Τα δύο Ι.Χ. που απομακρύνθηκαν έχουν πινακίδες, πράγμα που σημαίνει πως έχουν ιδιοκτήτες. Ίσως να είναι κλεμμένα και γιαυτό να μην έχουν εμφανιστεί οι ιδιοκτήτες τους ακόμα.

Πόσο δύσκολο είναι για το Δήμο να πληροφορηθεί από το Υπ. Συγκοινωνιών, την Τροχαία, την ΑΑΔΕ ή άλλη πηγή, τους ιδιοκτήτες τους και να τους κάνει ένα τηλεφώνημα για να έρθουν να τα πάρουν;

Επειδή όμως δεν το έκανε ο Δήμος το τηλεφώνημα, το κάναμε εμείς.

Πληροφορηθήκαμε τους ιδιοκτήτες και τις διευθύνσεις τους.

Εάν ο δήμος λοιπόν θέλει να απομακρυνθούν τα δύο Ι.Χ. από τους δρόμους, ας επικοινωνήσει με την εφημερίδα μας να του δώσουμε τα στοιχεία των ιδιοκτητών, που πιθανόν να τα ψάχνουν κι΄όλας.

Με τον τρόπο αυτό και οι ιδιοκτήτες των πιθανών κλαπέντων οχημάτων θα βρουν τα αμάξια τους και από την άλλη θα φύγουν από τους δρόμους της πόλης μας, που σκουριάζουν αλλά και που ενοχλούν.