Παραλίγο εκδήλωση στο Α΄ ΚΑΠΗ στην οδό Καλατζάκου, να τιναχτεί στον αέρα

Γιορτή της Τρίτης Ηλικίας σήμερα και παραλίγο μία εκδήλωση στο Α΄ ΚΑΠΗ στην οδό Καλατζάκου, να τιναχτεί στον αέρα, επειδή ζήτησε το λόγο να απευθύνει χαιρετισμό στους συμπολίτες μας, εκτός του Δημάρχου και η Δημοτική Σύμβουλος της πόλης μας και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σταυρούλα Μπαντούνα, Συμβουλευτική Ψυχολόγος, παρά την αντίθετη άποψη του κ. Μίχου.

Η κ. Μπαντούνα απεύθυνε τελικά σύντομο χαιρετισμό στους παρευρεθέντες και ήμασταν μάρτυρες αργότερα, έξω από το ΚΑΠΗ από τα συγχαρητήρια που δέχτηκε από συμπολίτες μας και για το σύντομο χαιρετισμό της αλλά και την ευγενική υπομονή της να τους καλημερίσει.

Νωρίτερα την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος κ. Λάμπρος Μίχος δηλώνοντας στα μέλη του ΚΑΠΗ πως ο Δήμος θα είναι δίπλα τους και θα φροντίζει η παρουσία τους στους χώρους των ΚΑΠΗ να είναι ευχάριστη και εποικοδομητική.

Παρόντες  στην εκδήλωση ο Αντιδήμαρχος κ. Σωτηρόπουλος, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Φέγγη, ο επικεφαλής της παράταξης “ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ” κ. Μιχάλης Γιάγκας η Δημοτική Σύμβουλος κ. Έντα Γονή, και στελέχη του.

Μετά τον χαιρετισμό της κ. Μπαντούνα, ο Δήμαρχος κ. Μίχος, πήρε το μικρόφωνο και δήλωσε πως κάτι τέτοιο δεν θα ξαναγίνει, ενώ οι περίπου 60 παρόντες συμπολίτες, όχι όλοι μέλη των ΚΑΠΗ, τον άκουγαν αμήχανοι.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Κοινωνικός Λειτουργός κ. Βεζυράκης Δημήτριος, γνώστης του θέματος της τρίτης ηλικίας και του γεφυρώματος των ηλικιών, ενώ η ευχάριστη νότα στην εκδήλωση ήταν οι μαθητές της Γ΄τάξης του Δεύτερου Δημοτικού Σχολείου.

Στο τέλος της εκδήλωσης πάντως οι μαθητές ζήτησαν από τον Δήμαρχο κ. Λάμπρο Μίχο, ο Δήμος να κατασκευάσει κάποιο γήπεδο στο προαύλιο του Σχολείου τους, για να αθλούνται.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος και π. Αντιδήμαρχος κ. Σάββας Σαββίδης, πήγε στο ΚΕΦΑ στην πλατεία Μακρυγιάννη και έκανε παρέα με τους εκεί συμπολίτες μας.