Τα απομακρυνθέντα οχήματα από το οικόπεδο, έχουν πινακίδες, έχουν και ιδιοκτήτες

Ένα από τα θέματα που θίχτηκαν στη συγκέντρωση – συζήτηση του Σαββάτου μεταξύ του Δημάρχου κ. Μίχου και κατοίκων της πόλης μας, στην πλατεία “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ” (ΛΙΘΟΣ), ήταν και τα οχήματα που υπήρχαν στο Οικοδομικό Τετράγωνο 668 και αναγκάστηκε ο εργολάβος να απομακρύνει εκτός, αφού κανένας από τους ιδιοκτήτες τους δεν εμφανίστηκε να τα πάρει, παρά τη σχετική ανακοίνωση του Δήμου, που ήταν κολλημένη σε αυτά από τον περασμένο Ιούλιο.

Τα οχήματα απομακρύνθηκαν και παρατήθηκαν το ένα Ι.Χ. στην Π. Π. Γερμανού και ένα άλλο Ι.Χ. στη Ρήγα Φεραίου, όπως επίσης και το βαρύ φορτηγό.

Σε παρατήρηση συμπολίτη μας πως ιδιαίτερα το Ι.Χ. επί της Π. Π. Γερμανού ενοχλεί και ίσως έχουμε τροχαίο, ο Δήμαρχος κ. Μίχος απάντησε πως έχει λήξει η σύμβαση με την Εταιρεία ανακύκλωσης και έως ότου υπογραφεί νέα, τα οχήματα αναγκαστικά θα παραμείνουν εκεί.

Όσον αφορά το φορτηγό πληροφόρησε πως εάν υπάρξει πρόβλημα με το σημείο που έχει αφεθεί, τότε θα μεταφερθεί αλλού.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Τα δύο Ι.Χ. που απομακρύνθηκαν έχουν πινακίδες, πράγμα που σημαίνει πως έχουν ιδιοκτήτες. Ίσως να είναι κλεμμένα και γιαυτό να μην έχουν εμφανιστεί οι ιδιοκτήτες τους ακόμα.

Πόσο δύσκολο ήταν για το Δήμο να πληροφορηθεί από το Υπ. Συγκοινωνιών, την Τροχαία, την ΑΑΔΕ ή άλλη πηγή, τους ιδιοκτήτες τους και να τους κάνει ένα τηλεφώνημα για να έρθουν να τα πάρουν;

Επειδή όμως δεν το έκανε ο Δήμος το τηλεφώνημα, το κάναμε εμείς.

Πληροφορηθήκαμε τους ιδιοκτήτες και τις διευθύνσεις τους.

Εάν ο δήμος λοιπόν θέλει να απομακρυνθούν τα δύο Ι.Χ. από τους δρόμους, ας επικοινωνήσει με την εφημερίδα μας να του δώσουμε τα στοιχεία των ιδιοκτητών, που πιθανόν να τα ψάχνουν κι΄όλας.

‘Οσον αφορά το φορτηγό, πριν λίγη ώρα άλλο φορτηγό της κατασκευαστικής εταιρείας δεινοπάθησε προκειμένου να βγεί από το οικόπεδο που γίνονται τα έργα, γιατί δεν χώραγε να στρίψει. Ο οδηγός του έκανε μανούβρες μπρος – πίσω, έκλεινε καθρέπτες, ενώ σχηματίζονταν ουρά από οχήματα που ήθελαν να στρίψουν στην οδό Ρήγα Φεραίου.

Τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του παρατημένου φορτηγού πάντως είναι γραμμένα στο πλάϊ της καρότσας του.

Μη τα περιμένετε όλα από την “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ”…