“Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ” με σεβασμό και κατάνυξη συνόδεψε την εικόνα της Αγίας Μαρίνας

Με σεβασμό και κατάνυξη συνόδεψαν την εικόνα της Αγίας Μαρίνας την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 τα μέλη της αποστολής της Ένωσης Κρητών Αγίας Βαρβάρας ”Η Μεγαλόνησος” στο ομώνυμο Μετόχι της Ιεράς Μονής Πεντέλης της πόλης μας, ανήμερα της γιορτής της Αγίας.

Τιμητικό άγημα τεσσάρων βρακοφόρων (Καμπεζάς Λεωνίδας, Περάκης Παναγιώτης, Πισσανίδης Γιώργος, Συμεωνίδης Σίμος) και τριών κρησσών (Ντινενή Μαρία, Παπαθανασάκη Αγλαΐα, Ρουσσάκη Αθηνά) συνοδεία του Προέδρου Παντελή Πρεντάκη, του Γεν. Γραμματέα Γιάννη Παπαθανασάκη, της Οργανωτικής Γραμματέας Μαρίας Πρωτογεράκη, του υπευθύνου προβολής και εκτυπώσεων Σπύρου Αθανασάκη και άλλων μελών της Ένωσης, παρακολούθησαν με ευλάβεια την λειτουργία και συνόδεψαν την εικόνα της Αγίας στην λιτανεία που ακολούθησε.

Με το πέρας της περιφοράς, οι διοργανωτές φιλοξένησαν την αποστολή και τους υπόλοιπους καλεσμένους στο παρεκκλήσι, με διάφορα εδέσματα.

Φεύγοντας από το Ι. Μετόχι, ο εφημέριος Πατέρας Ανδρόνικος Αλεξάκης μετά του επιτρόπου Διονύσιου Τζιντζέλη, παρέδωσαν στον Πρόεδρο της Ένωσης και στο άγημα από ένα κομμάτι ευλογημένο άρτο με τις ευλογίες και τις ευχές τους σε όλα τα μέλη της Ένωσης Κρητών.

Στην λιτανεία της εικόνας παρόντες ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος της πόλης μας κ. Λάμπρος Μίχος, ο Αντιδήμαρχος κ. Σάββας Σαββίδης, η μέλλουσα Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑΒ κ. Φέγγη Αλεξάνδρα, οι επόμενοι Αντιδήμαρχοι της πόλης μας κ.κ. Γιάννης Πουλάκης, Δημήτρης Σωτηρόπουλος και Χρήστος Βασιλείου και πλήθος κόσμου.