Πολλαπλά τα προβλήματα, από το σκάσιμο του μετασχηματιστή στον υποσταθμό της ΔΕΗ στην π. ΒΙΟΧΡΩΜ

Πολλαπλά είναι τα προβλήματα που δημιούργησε το σκάσιμο του μετασχηματιστή στον υποσταθμό της ΔΕΗ που βρίσκεται στο χώρο της π. ΒΙΟΧΡΩΜ, το Σάββατο 22 Ιουνίου το βράδυ.

Αύριο Τρίτη 25 Ιουνίου κλιμάκιο ειδικών της ΔΕΔΔΗΕ θα επισκεφτεί τον υποσταθμό και θα συντάξει Τεχνική Έκθεση.

Ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης επικοινώνησε με την Κεντρική Διοίκηση αλλά και την Περιφερειακή της ΔΕΔΔΗΕ, προκειμένου να επισπευσθούν οι ενέργειες και οι απαιτούμενες εργασίες.

Πληροφορηθήκαμε πως επειδή υπάρχει μια πρώτη εκτίμηση για το μέγεθος της ζημιάς και προβλέπεται να απαιτηθεί αρκετός χρόνος για την ολοκληρωτική αποκατάστασή της, ίσως δοθεί ρεύμα στον χώρο με άλλον τρόπο, προκειμένου να υπάρχει ηλεκτρικό  και να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα είναι το κτήριο που φιλοξενεί τη Δραματική Σχολή της πόλης μας, το θυρωρείο στην πύλη του χώρου και φυσικά είναι εκτός και ο Φωτισμός των κοινοχρήστων χώρων.

Οι σπουδαστές της σχολής υποφέρουν από τη ζέστη, αφού τα κλιματιστικά όπως είναι φυσικό δεν λειτουργούν. Δεν υπάρχει δροσερό νερό και μόλις πέσει το σκοτάδι θα διακοπούν τα μαθήματα και θα μεταφερθούν σε άλλον χώρο, πιθανότατα στο ΚΚΑΧ.

Το φυλάκιο βράζει από τη ζέστη και δεν έχει επίσης ρεύμα. Και εδώ το κλιματιστικό είναι εκτός.

Πάντως με μία μπαλαντέζα θα μπορούσε να τροφοδοτηθεί από τα γραφεία της κοινοπραξίας που είναι απέναντι και το μεσημέρι έφεραν ακόμα μία γεννήτρια για να καλύψει τις ανάγκες του κτηρίου σε ενέργεια.

Η  ΛΑΜΔΑ ΧΑΡΤΙΚΗ επίσης καλύπτει οριακά τις ανάγκες της με δική της γεννήτρια.