Οδηγίες προς τους υποψήφιους των πανελληνίων εξετάσεων , από τον Πρόεδρο του Εξεταστικού Κέντρου, κ. Βυθούλκα Διονύσιο

Λίγες ώρες πριν την έναρξη των φετινών πανελληνίων εξετάσεων ενημερώνουμε τους αγαπημένους μας μαθητές της Γ΄ τάξης και των δύο Λυκείων της πόλης μας ότι την Παρασκευή 7/6 ημέρα έναρξης όλες και όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να βρίσκονται στο Εξεταστικό Κέντρο (2ο Λύκειο Αγίας Βαρβάρας) το αργότερο ως τις 08.00΄ το πρωί. Θα τους δοθούν οδηγίες για την όλη διεξαγωγή των εξετάσεων οι οποίες θα τηρηθούν σε όλη τη διάρκειά τους.

Βασική υπενθύμιση: όλοι πρέπει να έχουν μαζί τους το καρτελάκι υποψηφίου που τους έχει δοθεί από τα σχολεία τους.

Θα πρέπει να έχουν επίσης μαζί τους 2 στυλό (μπλε ή μαύρου χρώματος), γομολάστιχα, μολύβι και γεωμετρικά όργανα εφόσον απαιτείται για την εξέταση και μπουκάλι με νερό ή αναψυκτικό.

Δεν επιτρέπεται να φέρουν μαζί τους κινητά ή ηλεκτρονικά συστήματα παραγωγής ήχου ή εικόνας, βιβλία ή σημειώσεις,διορθωτικό υγρό (blanco), υπολογιστικές μηχανές. Σε περίπτωση που φέρουν κινητά κ.α. θα τα παραδίδουν στους υπεύθυνους του εξεταστικού κέντρου και θα τα παραλαμβάνουν με την αποχώρησή τους.
Θα πρέπει να ακούν προσεκτικά τις οδηγίες των επιτηρητών καθηγητών και να τις τηρούν αυστηρά για να μην παρακωλύεται η διαδικασία των εξετάσεων.

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλες και σε όλους τους υποψηφίους καλή επιτυχία στην δύσκολη και επίπονη προσπάθειά τους και φυσικά καλά αποτελέσματα που θα δικαιώνουν τους κόπους στους οποίους υποβλήθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα κυρίως οι ίδιοι αλλά και οι οικογένειές τους

Ο Πρόεδρος του Εξεταστικού Κέντρου
Βυθούλκας Διονύσιος