Ο Μιχάλης Φράγκου ξανά υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Γιώργο Καπλάνη

Με την απόφασή του να μη συμμετάσχει στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, το Δημοτικό Συμβούλιο της Πόλης μας στερήθηκε κατά την τελευταία τετραετία μία έμπειρη και ισχυρή προσωπικότητα, με ψύχραιμο και συγκροτημένο λόγο.

Επί είκοσι χρόνια (1994-2014) διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος, εκλεγόμενος από τους πρώτους σε σταυρούς προτίμησης και υπηρετώντας το Δήμο μας από διάφορες θέσεις ευθύνης (Πρόεδρος Κ.Α.Π.Η., Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ.ο.κ.), με αδιαμφισβήτητη επιτυχία.

Το όνομά του συνδέθηκε με έργα και πρωτοβουλίες που έτυχαν ευρείας αποδοχής και επιδοκιμασίας από τους συμπολίτες μας κι έλυσαν προβλήματα της πόλης μας (αποκατάσταση του χώρου “Συντριβάνι”, οργάνωση του προγράμματος σίτισης στα Κ.Α.Π.Η., σταθεροποίηση των οικονομικών του Δήμου κ.α.).

Ο λόγος, για το γνωστό Δικηγόρο, Μιχάλη Φράγκου, του οποίου η απόφαση να λάβει μέρος στις δημοτικές εκλογές της 26ης/05/2019 με το συνδυασμό του Γιώργου Καπλάνη “Η δική μας πόλη” αποτελεί ισχυρό σύμμαχο στην προσπάθεια του νυν Δημάρχου να επανεκλεγεί.

Ήδη, μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας εκφράζει την υποστήριξή του στο πρόσωπο του κ. Φράγκου, ο οποίος, πιστεύουμε, ότι με την ακεραιότητα του χαρακτήρα του και τη συγκροτημένη σκέψη του, θα αποτελεί πολύτιμο στέλεχος για το δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας, κατά τη νέα τετραετία.