IN-PLANET: «Παράθυρο στην Ευρώπη»

Η πρωτοβουλία «Παράθυρο στην Ευρώπη» αποτελεί μία προσπάθεια που ξεκίνησαν οι εθελοντές από τον οργανισμό «In-Planet» και μέσω αυτής θέλουν να σας δείξουν την Ευρώπη μέσα από έξι ταινίες.

Την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η δεύτερη προβολή ταινίας, η βραδιά ήταν αφιερωμένη στην ρουμανική κουλτούρα και τέχνη.

Όσοι ήρθαν είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν κάτι παραπάνω για την γειτονική χώρα και να δοκιμάσουν παραδοσιακά φαγητά όπως είναι το γνωστό «mamaliga».

Η άρτια προετοιμασία της όμορφης βραδιάς δεν θα είχε πραγματοποιηθεί χωρίς την επιμέλεια της εθελόντριας Κριστίνα Μπεατρίς Κοντρέα από την Ρουμανία.

Σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα βρέθηκαν όλοι οι νέοι, οι οποίοι όπως έκανε εντύπωση ήρθαν από διαφορετικά σημεία της Αθήνας. Δεν έχασαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και η Άννα Γούναρη, σύμβουλος πολιτισμού του Δήμου Αγίας Βαρβάρας και ο πρόεδρος του οργανισμού ο Δημήτρης Σουλιώτης.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται και η επόμενη προβολή θα πραγματοποιηθεί στις 18 Φεβρουαρίου, στις 18:00 με ελεύθερη είσοδο, στο Κέντρο Λόγου και Τέχνης Αγίας Βαρβάρας και η πρωταγωνίστρια χώρα αυτή την φορά θα είναι η Κροατία. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι μαζί με τους φίλους σας!

Ημερομηνίες προβολής ταινιών:

21 Ιανουαρίου – Κύπρος (προβλήθηκε)
04 Φεβρουαρίου – Ρουμανία (προβλήθηκε)
18 Φεβρουαρίου – Κροατία
04 Μαρτίου – Ελλάδα
18 Μαρτίου – Γαλλία
01 Απριλίου – Βουλγαρία

Μαρία Βάλκοβα