ΗΛΙΑΔΑΚΗΣ: “Είμαστε όλοι ένα – Στόχος το Πρωτάθλημα”


Ο Γιάννης Ηλιαδάκης ήταν ένας από τους σκόρερς στο παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, απέναντι στην ΝΙΚΗ Αλίμου, που έλειξε με σκορ 5 – 0, υπέρ της ομάδας μας.

Ο ποδοσφαιριστής της ιστορικής ομάδας της πόλης μας, αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία τη ομάδας, το στόχο της ανόδου και το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

Αρχικά σχολίασε ο Γιάννης Ηλιαδάκης στην ιστοσελίδα της ΑΠΕ:

«Μέχρι στιγμής η πορεία της ομάδας είναι αρκετά καλή! Μπορεί να μην είχαμε το ιδανικό ξεκίνημα στα δύο πρώτα παιχνίδια άλλα μετά την 3 αγωνιστική η ομάδα έχει βρει τον δρόμο της και πιστεύω πως θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό! Εξάλλου μη ξεχνάμε ότι είμαστε μόλις έναν βαθμό πίσω από την κορυφή όπου και θέλουμε να κατακτήσουμε».

Επίσης, θέλουμε και την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου που θα αποτελεί μια σημαντική επιτυχία για την ομάδα μας».

Τώρα έρχεται ένα πολύ σημαντικό ματς με τη Λυκόβρυση.

«Το ματς με τη Λυκόβρυση είναι κομβικό για εμάς γιατί ερχόμαστε από σερί νίκες και θέλουμε να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία! Σεβόμαστε την αντίπαλη ομάδα και πιστεύω πως θα γίνει ένας πολύ ωραίος αγώνας».

Πως είναι το κλίμα στην ομάδα;

«Το κλίμα είναι εξαιρετικό! Διοίκηση, προπονητές και παίκτες έχουμε γίνει ένα και κοιτάμε μόνο το καλό της ομάδας! Ο στόχος της είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και πιστεύω πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε, γιατί έχουμε όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσουμε, αρκεί να μείνουμε ενωμένοι και προσγειωμένοι στο πλάνο μας».

πηγή:apeagiaeleousa1936.gr