Η Λέσχη Ανάγνωσης ξεκίνησε τη φετινή σεζόν με τον “Πύργο του Ακροπόταμου”

Η Λέσχη Ανάγνωσης Αγίας Βαρβάρας, ξεκίνησε τη φετινή σεζόν την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, με ένα κάλεσμα στα μέλη και τους φίλους που αγαπούν τα βιβλία και επιθυμούν να συζητούν γι΄ αυτά μέσα σε μια ζεστή παρέα, αλλά και να εμβαθύνουν στη σκέψη των συγγραφέων – δημιουργών, με έναν ιδιαίτερο άτομο, μια ξεχωριστή προσωπικότητα, τον Κωνσταντίνο Χατζόπουλο.

Ο συγγραφέας Κωνσταντίνος Χατζόπουλος, ποιητής, πεζογράφος και μεταφραστής, μεγάλη προσωπικότητα των ελληνικών γραμμάτων, ιδεολόγος του σοσιαλισμού και υπέρμαχος του δημοτικισμού και το έργο του “Ο πύργος του Ακροπόταμου” έδωσαν το έναυσμα για μια ζεστή συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.

Τα μέλη ανανέωσαν το ραντεβού για τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου στην παρουσίαση του συγγραφέα Θεόδωρου Γρηγοριάδη.

Τον συγγραφέα θα προλογίσει η Άννα Γούναρη, σύμβουλος πολιτισμού του Δήμου και μέλος της Λέσχης ανάγνωσης και αποσπάσματα απ της τριλογία «Το Παρτάλι», «Ζωή μεθόρια», «Καινούργια πόλη» θα αποδώσουν μέλη της θεατρικής ομάδας.

Στα πλαίσια των αναγνώσεων προγραμματίζεται για αρχές Νοεμβρίου συνάντηση με επίκεντρο την Ευγενία Ζωγράφου, θεατρική συγγραφέα, πεζογράφο και δημοσιογράφο.