ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Σε μία εκδήλωση που προγραμμάτισε και επέβλεψε για την οργάνωσή της, το μέλος της Νέας Δημοκρατίας, στενός φίλος του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, κ. Μανώλης Ζερβάκης, παρευρέθηκαν στην συντριπτική τους πλειοψηφία συμπολίτες μας φίλοι και οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας, αλλά κυρίως ψηφοφόροι του κ. υπουργού, στο καφενείο του κ. Μάρκου Θεοδωράκη, στην πλατεία Αγίας Ελεούσας.

Ο κ. Ζερβάκης καλωσόρισε τον κ. Υπουργό υποσχόμενος πως όπως πάντα έτσι και στο μέλλον θα στηρίζει δυναμικά τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος εκλέγεται στην Β’ Αθήνας.

Ευχαρίστησε τον κ. Υπουργό που ανταποκρίνεται στα καλέσματα και αιτήματα των συμπολιτών μας, συμπληρώνοντας πως εάν κάποιος δεν μπορεί να βρεί τον υπουργό για κάποιο ζήτημα, να απευθύνεται σε εκείνον.

Ο  κ. Υπουργός παίρνοντας τον λόγο ευχαρίστησε τον φίλο του κ. Ζερβάκη ο οποίος τον βοηθάει από τα πρώτα του πολιτικά βήματα, όπως είπε.

Δέχθηκα το κάλεσμα από τον φίλο μου τον Μανώλη και δεν μπορούσα να αρνηθώ, να έρθω κοντά σας που επί σειρά ετών με εκλέγετε πρώτο σε σταυρούς βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Β’ Αθήνας και στην πόλη σας.

Αναφερόμενος στα δημοσιεύματα του τύπου σχετικά με τις διαφωνίες που υπάρχουν μεταξύ των μελών της Κυβέρνησης τόνισε πως “δεν μπορεί εμείς της Νέας Δημοκρατίας να εμφανιζόμαστε οι κακοί στην κοινωνία και οι συνάδελφοί μας από το ΠΑΣΟΚ σαν οι καλοί” για να αποσπάσει το θερμό χειροκρότημα, των παρευρισκομένων οπαδών του.

Εκτός από υπουργός είμαι παράλληλα και βουλευτής και σαν τέτοιος εμφανίζομαι μπροστά σας να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξή σας προς το άτομο μου.

Προς το τέλος της συγκέντρωσης στον χώρο εμφανίσθηκε ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης ο οποίος έθεσε στον κ. Υπουργό τρία θέματα. Το θέμα του Στρατοπέδου Μεταναστών που προωθεί το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Το ζήτημα της αξιολόγησης των υπαλλήλων από τους Δήμους και το θέμα της έλλειψης προσωπικού στο Δήμο.

Η εφημερίδα μας έθεσε στον κ. Υπουργό το θέμα του Στρατόπεδου Μεταναστών και τον ρώτησε για τις ενέργειες του σαν βουλευτή, αφου σαν υπουργός σε αυτό το θέμα δεν έχει κάποια αρμοδιότητα.

Ο κ. Μητσοτάκης απαντώντας στο ερώτημά μας, μας δήλωσε πως θα επικοινωνήσει με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Κικίλια και θα τον ενημερώσει για την ιδιαίτερη κατάσταση του δήμου μας και πως είναι αισιόδοξος πως θα καταφέρει να τον πείσει να αλλάξει τα σχέδια για την κατασκευή του Στρατοπέδου Μεταναστών.

Ο  Δήμαρχος κ. Καπλάνης ο οποίος μεταξύ άλλων συμπολιτών μας παρακολουθούσε την συζήτηση μας με τον κ. Μητσοτάκη, μας δήλωσε πως “σε πρώτη φάση μας ικανοποιεί η απάντηση του κ. υπουργού”.

Αιτήματα για διάφορα θέματα της πόλης μας έβαλαν στον κ. Υπουργό και άλλοι συμπολίτες μας, ο οποίος φεύγοντας από την εκδήλωση ευχαρίστησε ξανά τους παρευρεθέντες για την υποστήριξη στο άτομό του και τη Νέα Δημοκρατία.

Στις φωτογραφίες μας ο κ. Μανώλης Ζερβάκης με τον κ. Μητσοτάκη και ο κ. υπουργός κατά την ομιλία του, η οποία διακόπτοταν συχνά από τα χειροκροτήματα των Νεοδημοκρατών οπαδών που ήταν στην εκδήλωση.