H “ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ “ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ”

ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΕΡΓΑ

Δυστυχώς, για μια ακόμη φορά αναγκαζόμαστε να αναφερθούμε στην κακή συντήρηση διαφόρων έργων του δήμου μας, που καταστρέφονται.

Έχουμε στο παρελθόν αναφερθεί στο αναψυκτήριο «ΠΑΝΘΕΟΝ» που έχει λεηλατηθεί στην κυριολεξία, στις πέργκολες που σάπισαν στο Πάρκο «ΜΗΤΕΡΑ», στις σπασμένες μπασκέτες στα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ της πόλης μας, στον πεζόδρομο της Διομήδη Κομνηνού όπου έχουν ξηλωθεί οι πλάκες και είναι επικίνδυνος για τους πεζούς κλπ.

Αυτή την φορά θα ασχοληθούμε ξανά με την πλατεία «ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ», στην κάτω Αγία Βαρβάρα. Παλαιότερα, είχαμε αναφερθεί στην μπασκέτα που κατέρευσε από το γηπεδάκι μπάσκετ που υπάρχει εκεί και αντί ο δήμος να την αντικαταστήσει, ξήλωσε και την άλλη, στερώντας από τα παιδιά και τους νέους της περιοχής το δικαίωμα να αθληθούν!!!

Τα προβλήματα όμως στον χώρο της πλατείας δεν σταματούν εκεί!

Στον χώρο της παιδικής χαράς τα όργανα είναι κατεστραμένα. Κούνιες χαλασμένες, χωρίς την απαιτούμενη ασφάλεια για πτώση των μικρών παιδιών από αυτές. Τσουλήθρες σπασμένες και ετοιμόρροπες, αφού από καιρό έχουν καταστραφεί σημαντικά τμήματά τους.

Συντριβάνια που στοίχισαν ακριβά, έχουν εγκαταληφθεί και οι αντλίες τους καταστρέφονται, όπως και τα φωτιστικά τους. Συσσωρευμένα σκουπίδια εντός της κοίτης τους, αποτελούν εστίες μόλυνσης και αποτροπιαστικής εικόνας της πόλης μας. Αφετέρου αποτελούν σοβαρή πηγή κινδύνου πτώσης και τραυματισμών παιδιών, που παίζουν στην πλατεία.

Πρόσφατα γράφαμε και λέγαμε πως λίγους μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές ο Δήμος ξηλώνει και επανακατασκευάζει έργα σε διάφορους δρόμους και πλατείες, ενώ εκείνα που χρειάζονται συντήρηση τα έχει εγκαταλείψει. Τρανή απόδείξη και η πλατεία «ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ».

Έργα που κόστισαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ καταστρέφονται, ενώ η αδιαφορία του δήμου να τα συντηρήσει είναι προκλητική! Επιτέλους, φροντίστε τη δημοτική μας περιουσία!

Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ “ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ”

ΝΙΚΗ ΣΙΑΡΑΜΠΗΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΥ