Τον Σεπτέμβρη ανακοινώνεται η Δημοτική Παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, στην πόλη μας

Τον επόμενο Σεπτέμβρη προβλέπεται να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα όσον αφορά τα Δημοτικά δρώμενα και μελλούμενα στην Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Πριν λίγες ημέρες έγινε μια πρώτη συζήτηση μεταξύ των μελών του Δ.Σ. της Τοπικής με αποκλειστικό θέμα της επόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

Αποφασίστηκε η Δημιουργία Δημοτικής Κίνησης με στόχο τις επόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Τον Σεπτέμβριο θα γίνει επίσημα η ανακοίνωση της Κίνησης, το όνομά της και το σήμα της και θα καλεστούν να συμμετάσχουν σε αυτήν όλα τα στελέχη της.

Το ερώτημα που κυριαρχεί πάντως είναι: “τι θα πράξουν τα άτομα που προέρχονται και είναι μέλη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά στις προηγούμενες εκλογές συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου κ. Καπλάνη και εκλέχτηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι”;

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η στάση και η απόφαση που θα πάρει ο Αντιδήμαρχος κ. Λεωτσάκος, ο οποίος είναι στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας σε Νομαρχιακό επίπεδο.

Η συμμετοχή του στη Δημοτική Κίνηση της Νέας Δημοκρατίας στην πόλη μας ή όχι, θα σηματοδοτήσει εξελίξεις που θα επηρεάσουν τόσο τη δυναμική της παράταξης του Δημάρχου κ. Καπλάνη, αλλά ταυτόχρονα και της Δημοτικής Κίνησης της Νέας Δημοκρατίας, αντίστροφα.

Η μοναδική περίπτωση να μη δημιουργηθεί ζήτημα, θέμα ή πρόβλημα είναι Νέα Δημοκρατία και Καπλάνης να συμπορευθούν…

Ας περιμένουμε έως τον Σεπτέμβρη και τα πράγματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν αρκετά. Όχι τελείως, αλλά θα υπάρχουν τα πρώτα δείγματα πορείας και προθέσεων των Δημοτικών παρατάξεων και Αρχόντων της πόλης μας…