ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ κ. ΚΟΛΙΑΚΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ


ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Κου ΚΟΛΙΑΚΟΥ Νικολάου

ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΘΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Άλλη μία σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Εύχομαι σε όλους τους μαθητές, αλλά και εκπαιδευτικούς καλές διακοπές και ιδιαίτερα στους αποφοίτους της Γ΄Λυκείου καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα για την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας.

Η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, τόσο από άποψης ζητημάτων που τέθηκαν από το αρμόδιο Υπουργείο, όσο και από έλλειψη σημαντικών πόρων. Περιελάμβανε μεγάλες αλλαγές σε επιτροπές, τρόπους λειτουργίας των Σχολείων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και αρκετές ανατροπές της τελευταίας στιγμής.

Εμείς από την πλευρά μας, προσπαθήσαμε στο βαθμό των δυνατοτήτων μας ν’ ανταποκριθούμε στις νέες συνθήκες και τις προκλήσεις, αλλά και να προσφέρουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας. Τόσο ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης Γεώργιος, όσο κι εγώ προσωπικά, δεσμευτήκαμε από την πρώτη στιγμή, πως η προσπάθεια μας θα είναι συνεχής για την Παιδεία και τη Νέα Γενιά, κάτι που θεωρώ ότι μπορέσαμε να κάνουμε πράξη.

Με το τέλος της Σχολικής Χρονιάς βέβαια, εμείς συνεχίζουμε τις δράσεις και την ενεργοποίηση μας, για την έναρξη της επόμενης, ώστε και τον ερχόμενο Σεπτέμβρη να είμαστε απόλυτα έτοιμοι.

Αυτή μας η προσπάθεια όμως, δεν θα μπορούσε να έχει τα συγκεκριμένα αποτελέσματα, αν δεν είχαμε την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια, τόσο των Διευθυντών των Σχολείων, των Εκπαιδευτικών, του Προσωπικού του Δήμου μας, των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, αλλά και των μαθητών. Τους ευχαριστούμε για μία ακόμα φορά από καρδιάς και τους ευχόμαστε καλό καλοκαίρι.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τέλος για την υποστήριξη και συμπαράσταση τους, όλα τα μέλη των Επιτροπών Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης , καθώς και της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας !