ΑΝΟΙΚΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΠΛΑΝΗ

 

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλους όσους στήριξαν την Παράταξη «Η δική μας πόλη» και μας ανέθεσαν την ευθύνη διοίκησης του Δήμου για τα επόμενα πέντε χρόνια. Η αγάπη τους μας γεμίζει υπερηφάνεια και χαρά. Αισθανόμαστε ευγνώμονες απέναντί τους και θα κάνουμε τα πάντα ώστε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους.

Η επόμενη μέρα ξημέρωσε και ο πραγματικός νικητής είναι η Αγία Βαρβάρα. Διότι συνεχίζει την πορεία της σταθερά προς τα εμπρός.

Σε όλη τη διάρκεια αυτής της προεκλογικής περιόδου, η Παράταξη μας έμεινε συνειδητά μακριά από άγονες εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Σε κλίμα πολιτικού πολιτισμού και έχοντας διττό ρόλο ως η εν ενεργεία Δημοτική Αρχή, κάναμε ό,τι έπρεπε για να προστατέψουμε την ομαλή εκλογική διαδικασία.

Προτιμήσαμε την άμεση επαφή με τους πολίτες, μέσα από μικρές εποικοδομητικές συναντήσεις δείχνοντας έμπρακτα τι θέλουμε να καθιερώσουμε ως τρόπο λειτουργίας τα επόμενα χρόνια.

Οι εκλογές προφανώς δεν σηματοδοτούν το τέλος. Ακριβώς αντίθετα, αποτελούν μία νέα αρχή. Αυτό που προέχει πλέον είναι όλοι μαζί, ανεξαιρέτως να συνεργαστούμε και να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό στην προσπάθεια για την Αγία Βαρβάρα και τους ανθρώπους της.

Είμαστε και θα παραμείνουμε σταθερά ανοιχτοί στο διάλογο, επιζητώντας τη γόνιμη ανταλλαγή απόψεων και τη συνεργασία. Διότι αυτό είναι το κυρίαρχο μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες μέσα από τη ψήφο τους.

Η πόλη μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ. Το κάλεσμα ενότητας και ευθύνης που απευθύναμε προς όλους, πολίτες, Δημοτικές Παρατάξεις και τοπικούς φορείς δεν παραμένει απλώς ζωντανό αλλά ισχύει περισσότερο από ποτέ. Με σεβασμό και το ίδιο αμείωτο ενδιαφέρον θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή, στον καθημερινό αγώνα να κάνουμε καλύτερη τη ζωή μας σε μια καλύτερη πόλη.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ»

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΛΑΝΗΣ