Ο Δημ. Σύμβουλος κ. Σωτηρόπουλος κάλεσε το 100 στο κλειστό – Το πρωί πάει στον Εισαγγελέα

Την Άμεση Δράση της ΕΛ.ΑΣ. κάλεσε στις  11:00΄ η ώρα το βράδυ ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σωτηρόπουλος στο κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου στην οδό Σιπύλου, προκειμένου να εξακριβωθεί εάν οι ομάδες που το χρησιμοποιούσαν εκείνη την ώρα είχαν άδεια του Δήμου, ή το χρησιμοποιούσαν παράνομα.

Άνδρες του περιπολικού κατέγραψαν το γεγονός της  μη ύπαρξης άδειας από το Δήμο για την χρησιμοποίηση του κλειστού. Επίσης έγραψαν για έλλειψη γιατρού κατά τη διάρκεια των αγώνων που διεξάγονται στα πλαίσια τουρνουά.

Παρόν ήταν και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βασιλάκος, ο οποίος εμφανίζεται στη φωτογραφία μας με τον κ. Σωτηρόπουλο και τον Πρόεδρο του ΠΟΛΥΝΙΚΗ κ. Γιώργο Γράψα.

Ο Πρόεδρος του ΠΟΛΥΝΙΚΗ κ. Γράψας μας δήλωσε πως υπάρχει γραπτό πρόγραμμα υπογεγραμμένο από τον Δήμαρχο κ. Καπλάνη, σύμφωνα με το οποίο η ομάδα το χρησιμοποιεί για προπονήσεις των τμημάτων της και διεξαγωγή τουρνουά, από τα έσοδα των οποίων καλύπτει μέρος των εξόδων της. Όσον αφορά την ύπαρξη γιατρού ή όχι κατά τη διάρκεια του αγώνα ο κ. Γράψας υποστήριξε πως υπήρχε  και τον κατανόμασε.

Ο κ. Γράψας μας δήλωσε επίσης πως θα μας  στείλει το πρόγραμμα που έχει βγεί από το Δήμο με το οποίο δίνονται ώρες στον ΠΟΛΥΝΙΚΗ, όπως και στις υπόλοιπες ομάδες που χρησιμοποιούν το κλειστό γυμναστήριο, για να το συμπεριλάβουμε στο δημοσίευμά μας, πράγμα που θα κάνουμε μόλις το λάβουμε.

Επικοινωνήσαμε με τον Αντιδήμαρχο κ. Ντάβιο ο οποίος είναι και Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑΒ και με τη σειρά του μας επιβεβαίωσε όλα όσα ο κ. Γράψας μας δήλωσε, τονίζοντας πως ο Δήμος γνωρίζει τι συμβαίνει και πως γίνεται η χρήση του κλειστού γυμναστηρίου, δικαιώνοντας τον Πρόεδρο του ΠΟΛΥΝΙΚΗ.

Ο κ. Σωτηρόπουλος μας έδειξε επιστολές προς το Δήμο με τις οποίες ζητάει από το 2014 εξηγήσεις για το θέμα της χρήσης του κλειστού γυμναστηρίου από ομάδες, ενώ επανήλθε και το 2017.

Επίσης μας επέδειξε και επιστολή του προϊσταμένου της Δημόσιας Διοίκησης προς τον Δήμαρχο, με την οποία του ζητάει να απαντήσει στον κ. Σωτηρόπουλο, αλλά έως σήμερα δεν έχει δώσει καμία απάντηση ο κ. Καπλάνης στον κ. Σωτηρόπουλο, ο οποίος αύριο Τρίτη 10 Ιουλίου, όπως μας δήλωσε θα απευθυνθεί στον Εισαγγελέα για το θέμα αυτό.