ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑ ΚΑΠΛΑΝΗ Ο κ. ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΙΑ

Μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης μας κ. Θοδωρής Βασιλάκος, πραγματοποίησε την τελευταία προεκλογική του συγκέντρωση, στο εκλογικό περίπτερό του στην συμβολή της Ελευθερίου Βενιζέλου και Μεγάλου Αλεξάνδρου, την Παρασκευή 23 Μαϊου.

Ο κ. Βασιλάκος σε όλη τη διάρκεια της ομιλίας του ήταν καταγγελτικός κατά του δημάρχου κ. Καπλάνη. Τον κατηγόρησε για ολιγωρία στα μεγάλα ζητήματα της πόλης, φέρνοντας σαν παράδειγμα το κλείσιμο στη ουσία του Νοσοκομείου και την προσπάθεια να δημιουργηθεί στρατόπεδο λαθρομεταναστών στον χώρο του ΚΚΑΧ. “Το ήξερε και δεν έκανε τίποτα” τόνισε.

“Τα τελευταία χρόνια ο δήμος πάει πίσω” τόνισε. Ο κ. Καπλάνης λειτουργεί σας δημόσιος υπάλληλος. Δεν είναι τυχαίο που εγώ παραιτήθηκα πρώτος, η κ. Φέγγη παραιτήθηκε, ο κ. Ποτηριάδης, ο κ. Παϊτέρης επίσης, ο κ. Φράγκου, η κ. Γούναρη δεν ξανακατεβαίνει, η κ. Σαββίδου επίσης, o κ. Σπύρος Μίχος επίσης δεν κατεβαίνει με τον κ. Καπλάνη. Ο κ. Γιάγκας επίσης απέναντί του. Δεν μπορούσαμε άλλο την αδράνεια, το βάλτωμα.

Κατήγγειλε πως στο δήμο κάνουν κουμάντο “προστάτες” και “μπράβοι” και πως υπάρχει φόβος και τρομοκρατία. Επίσης κατήγγειλε για ολιγωρία τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος της πόλης μας μπροστά στα φαινόμενα τραμπουκισμών που συνέβησαν την προηγούμενη Κυριακή έξω από τα εκλογικά τμήματα. “Σφύριζε αδιάφορα”, τόνισε όταν του τα καταγγείλαμε.

Ο κ. Βασιλάκος ευχαρίστησε το κ. Νικητάκη για την ανοικτή – δημόσια, υποστήριξή του, ενώ αφού “έπλεξε το εγκώμιο” του πρώην δημάρχου Λάμπρου Μίχου για το έργο του, αναφερόμενος όμως σε αυτόν τόνισε “Λάμπρο έκανες λάθος στον αντικαταστάτη σου”.