ΛΕΩΤΣΑΚΟΣ: “ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΠΛΑΝΗ”

«Αισθάνομαι υπερήφανος που είμαι στην παράταξη του Γιώργου Καπλάνη» είπε ο Ανδρέας Λεωτσάκος στο nlpradio.gr και στην εκπομπή «Δυτικές Ιστορίες»

Ο κ. Λεωτσάκος μίλησε για όλους και για όλα, τονίζοντας ιδιαίτερα το έργο του προηγούμενου δημάρχου Λ. Μίχου του οποίου το έργο συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία σήμερα, προσθέτοντας ωστόσο ότι, οι εποχές έχουν αλλάξει και οι προτεραιότητες του δήμου είναι διαφορετικές. «Ο Γ. Καπλάνης ο δήμαρχός μας, είναι καινοτόμος με φρέσκιες ιδέες, έχει όραμα και δίνει μάχες για την κοινωνική ευημερία, είναι η συνέχεια του κ. Μίχου» τόνισε.

Στην ερώτηση εάν θα επανέλθει ο κ. Μίχος ως δήμαρχος στην Αγ. Βαρβάρα, ο κ. Λεωτσάκος ήταν σαφής. Υπογράμμισε ότι τα δημοσιεύματα δεν ευσταθούν και ότι είναι καθημερινά δίπλα στα προβλήματα των δημοτών της Αγ. Βαρβάρας. Ο ίδιος ο κ. Λεωτσάκος θα τον ήθελε να έχει περισσότερες αρμοδιότητες και ένα άλλο χαρτοφυλάκιο. «Ίσως θα του ταίριαζε περισσότερο η Περιφέρεια» είπε.

Δεν απέφυγε βέβαια να απαντήσει για τα δημοσιεύματα που έλαβαν χώρα πρόσφατα στον τοπικό τύπο, από πρώην, και για καταγγελίες, τις οποίες χαρακτήρισε λάσπη στον ανεμιστήρα, καθώς δεν δόθηκαν συγκεκριμένα στοιχεία, αλλά υπήρξαν γενικόλογες φράσεις.

(Το παραπάνω το βρήκαμε στο διαδίκτυο (periodiko.net) και αναδημοσιεύουμε απόσπασμά του)

 

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!