Η “ΟΜΑΔΑ”επανέρχεται και ανταπαντά στον Αντιδήμαρχο κ. Ντάβιο

 

Δημοσιεύσαμε εχθές καταγγελία της ΟΜΑΔΑΣ των τριών Δημοτικών Συμβούλων, Βασιλάκου, Φέγγη και Σωτηρόπουλου, σχετικά με τη διαδικασία που έγινε από τη ΔΗΚΕΑΒ, στην οποία Πρόεδρος είναι ο Αντιδήμαρχος κ. Ντάβιος και κατ΄αυτούς ήταν λανθασμένη και παράτυπη και αφορούσε την πρόσληψη οδηγού.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Ντάβιος με μία μακροσκελέστατη επιστολή την οποία επίσης δημοσιεύσαμε σήμερα νωρίς σήμερα Παρασκευή 15 Ιουνίου το πρωί δίνει εξηγήσεις και υποστηρίζει τη διαδικασία η οποία επελέγη.

Η ΟΜΑΔΑ όμως επιστρέφει και ανταπαντά στον κ. Αντιδήμαρχο, με νέα επιστολή της, την οποία επίσης δημοσιεύουμε, ως έχει:

“Κύριε Ντάβιε,

Ρίξατε πολλά θέματα στο … τραπέζι μάλλον για να μπερδέψετε…!!

Σας απαντάμε λοιπόν:

1) ΟΛΑ τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου και Ιδιωτικού δικαίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ανήκουν στη Γενική Κυβέρνηση και μάλιστα στον υποτομέα των ΟΤΑ! Το ίδιο και η Δημοτική Επιχείρηση. Και λοιπόν; Το κάνετε να ακούγεται σαν να είναι κάτι βαρύγδουπο! Όλοι οι φορείς του Δημοσίου ανήκουν είτε στην Γενική είτε στην Κεντρική Κυβέρνηση. Και τι μ’ αυτό; Αλλάζει κάτι;

Εκτός κι αν υπονοείτε ότι δεν συνεννοείστε με τον δήμαρχο αλλά με τον Πρωθυπουργό (επειδή ανήκετε στην Γενική Κυβέρνηση!!!!!)

2) Ο σεβασμός στους θεσμούς αποδίδεται πρώτα απ’ όλα από τα ίδια τα πρόσωπα που κατέχουν θέσεις εξουσίας. Ο σεβασμός στα πρόσωπα κατακτιέται κ. Ντάβιε!

3) Το κατεπείγον του θέματος –εννοούμε την προκήρυξη- και επομένως, η βιασύνη, σας οδήγησε στο λάθος! Αυτό επικαλείστε ! Με το λάθος αυτό, όμως, σεις ο ίδιος ακυρώσατε τον «κατεπείγοντα» χαρακτήρα του θέματος και είχατε διπλή καθυστέρηση αφού το ΑΣΕΠ σας ανάγκασε να ξανακάνετε τη διαδικασία από την αρχή!

4) Η βάπτιση των αδεξιοτήτων ως «εκ…… παραδρομής λάθη», είναι γνωστή σε όλους! Ίσως κάτι πιο επινοητικό να έπειθε!

5) Το Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» κ. Ντάβιε, το οποίο καταστρατηγείτε, είναι αυτό που εξασφαλίζει τη διαφάνεια, προστατεύει τα δικαιώματα των πολιτών και το δημόσιο χρήμα. Επειδή κάνετε ότι δεν καταλάβατε τι εννοούμε!

Κοντολογίς, η μη εφαρμογή :

1) Του άρθρου 3, του Ν.3861/2010 που αφορά στην αμελλητί ανάρτηση στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» των πράξεων που εκδίδετε, εσείς, ως Πρόεδρος και

2) Του Ν.2527/1997 (τροποποίηση του Ν.2190/1994) που αφορά στην τήρηση των διαδικασιών του ΑΣΕΠ κατά την πρόσληψη προσωπικού από δημοτικές επιχειρήσεις

ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΣ.

Τα ….. υπόλοιπα, πείτε τα σε αυτούς που μπορεί να εντυπωσιαστούν από …. τη Γενική Κυβέρνηση!!!!

Θεόδωρος Βασιλάκος Δημ. Σύμβουλος
Επικεφαλής Παράταξης “Αγία Βαρβάρα όλοι μια γειτονιά”.

Αλεξάνδρα Φέγγη Δημ. Σύμβουλος
Επικεφαλής Παράταξης «ΠράξηΕυθύνης»

Δημήτρης Σωτηρόπουλος Ανεξάρτητος Δημ. Σύμβουλος.”