ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ κ. ΛΕΩΝΙΔΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ανοιχτή επιστολή προς τους δημότες της πόλης μας δώθηκε στη δημοσιότητα από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Νικόπουλο Λεωνίδα η οποία έχει ως εξής:

« Αγαπητοί συμπολίτες, για άλλη μια φορά βρισκόμαστε μπροστά σε μια εκλογική αναμέτρηση, στην ύψιστη κατά την γνώμη μου πολιτική πράξη που αποφασίζει για την πορεία της πόλης, της χώρας αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης. Μια πολιτική πράξη που επισφραγίζει την δημοκρατία μας. Οι καιροί είναι δύσκολοι και οι ευθύνες πολλές. Οι απώλειες μας έχουν όλους πληγώσει και ο καθένας από την μεριά του αγωνιά για απαντήσεις και ένα καλύτερο μέλλον.
Για τριάντα και πλέον χρόνια με ακούραστη διάθεση δουλεύω για την εκπαίδευση, για την γνώση και μόρφωση των παιδιών μας, πασχίζω με τους συνεργάτες μου για να έχουν τα παιδιά μας ανώτατη μόρφωση, κατασταλαγμένη προσωπικότητα και ευκαιρίες για εργασία στους τομείς που επιθυμούν και αξίζουν.
Επίσης για περισσότερα από είκοσι χρόνια και με την ακλόνητη πεποίθηση ότι αυτό αξίζει όλη η πόλη της Αγίας Βαρβάρας, δραστηριοποιούμαι στα κοινά και ωςΔημοτικός Σύμβουλος, όπου κατέθεσα όλες τις προσπάθειες για μια πόλη καθαρή, δίκαιη, σύγχρονη, ανθρώπινη. Οπωσδήποτε, το αποτέλεσμα το κρίνουν οι άνθρωποι, το κρίνουν οι συνεργάτες, όλοι όσοι δουλέψαμε μαζί.
Αυτή την φορά δεν θα συμμετέχω με την δική μου υποψηφιότητα. Παραμένω, όμως, στις επάλξεις μιας πόλης που όλοι αγαπάμε και θέλουμε να την δούμε να προοδεύει. Επιθυμία και στόχος μου είναι να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τους δημότες μας, τις ανάγκες τους, αλλά και αυτούς που θα εκλεγούν προκειμένου με συνεργασία και ανθρωπιά να ξεπεράσουμε τα μεγάλα προβλήματα και να προχωρήσουμε μπροστά.
Θέλω πρώτα από όλα να ευχαριστήσω τους δημότες που τόσα χρόνια με τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους, αλλά και όλους όσους συνεργάστηκα, τον Στέλιο Κραουνάκη, την Μαρία Παπαδάκου, τον Δήμαρχο αλλά και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους και να ευχηθώ καλή επιτυχία και δύναμη σε όσους εκλεγούν, καλώντας τους να σεβαστούν την λαϊκή εντολή και να έχουν ως βασικό στόχο να πετύχει ο Δήμαρχος που θα επιλέξουν οι δημότες μας.
Το κυριότερο, να ευχηθώ γρήγορα να ξεπεράσουμε την κρίση, να σταθούμε στα πόδια μας, να βρουν τα παιδιά μας δουλειά και ένα μέλλον όπως το ονειρεύονται.
Επίσης θέλω να ευχηθώ στα παιδιά της πόλης μας, που σε λίγες μέρες θα συμμετέχουν στις εξετάσεις για την εισαγωγή τους στην ανώτατη εκπαίδευση, καλή επιτυχία.!».
Με τιμή
Λεωνίδας Νικόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος