ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΑΠΕ “ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ” ΚΑΙ ΑΟ “ΚΕΡΑΥΝΟΣ” ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΑ ΡΙΜΙΝΙΤΙΚΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στις 12/12/2012 ″κάποιοι″ κατάφεραν να βάλουν φρένο, στα όνειρα και στις ελπίδες, χιλιάδων μικρών και μεγάλων φίλων του αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου της πόλης μας.Η αναβολή της εκδίκασης για το γήπεδο στα ΡΙΜΙΝΙΤΙΚΑ, σκόρπισε μεγάλη απογοήτευση και εκνευρισμό, στον φίλαθλο κόσμο της περιοχής μας, αλλά κυρίως στα 2 ποδοσφαιρικά σωματεία μας, την Α.Π.Ε. ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ και τον Α.Ο. ΚΕΡΑΥΝΟΣ, των οποίων οι διοικήσεις, καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, τόσο για την λειτουργία και επιβίωση αυτών των ιστορικών σωματείων, όσο και στην προσπάθεια που κάνουν, για να κρατήσουν στις τάξεις τους, τα  εκατοντάδες παιδιά που γυμνάζονται καθημερινά στις ακαδημίες τους, εκλιπαρώντας κυριολεκτικά, από την μία τους φίλους όμορους δήμους για την διάθεση χώρων άθλησης και από την άλλη, ενοικιάζοντας σε άλλους έτερους δήμους, μικρά γηπεδάκια , με μοναδικό σκοπό, να συνεχίσουν αυτά τα παιδιά να μένουν κοντά στον αθλητισμό και συχρόνος μακριά από ένα σορό γνωστούς και άγνωστους κινδύνους που καθημερινά παραμονεύουν.

Δυστυχώς σε αυτή μας την προσπάθεια και με μοναδικό μας όπλο, την υπερβολική μας αγάπη για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, νιώθουμε ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΟΙ!

Η αδρανής στάση που επιδεικνύει η δημοτική αρχή στο Εφετείο , για το θέμα του ΓΗΠΕΔΟΥ στα ΡΙΜΙΝΙΤΙΚΑ , δίκαια την χαρακτηρίζει ως, πολύ ″ΜΙΚΡΟ″ αντίπαλο, μπροστά στα ύπουλα νομικά τερτίπια, που σκαρφίζεται καθημερινώς, ο ΕΝΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ του ποδοσφαίρου της ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ, ο οποίος ζει και αναπνέει, για να κερδίζει αναβολές στην εκδίκαση του γηπέδου, με στόχο να εκπνεύσει η διορία για το κονδύλι που έχει εγκριθεί, για την κατασκευή του πολυπόθητου ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΑΣ! Εάν η δημοτική αρχή, έδειχνε έστω το μισό ενδιαφέρον για το γήπεδο, απ΄ ότι δείχνει για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει στην πόλη μας, σίγουρα η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ,θα είχε πάψει εδώ και πολύ καιρό, να είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Δήμος στο λεκανοπέδιο ,χωρίς ΓΗΠΕΔΟ!

Όσον αφορά, τον ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ  των ονείρων μας, οι Διοικήσεις και των 2 ποδοσφαιρικών σωματείων της πόλης μας, του υπόσχομαι, ότι σε περίπτωση που καταφέρει να βγει νικητής, από αυτή την Δικαστική μάχη, έχοντας ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΜΟΝΟΣ του, ολόκληρο ΔΗΜΟ, εμείς θα προτείνουμε και θα υποστηρίξουμε με σθένος, την υποψηφιότητα αλλά και την εκλογή του για τον Δημαρχιακό θώκο, στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές!

Τέλος, θα θέλαμε να επισημάνουμε, τόσο στο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ, όσο και στην Δημοτική Αρχή, ότι την υπομονετική μας στάση, στο θέμα του γηπέδου, να σταματήσουν να την εκλαμβάνουν ως αδυναμία, διότι και η υπομονή έχει και τα όριά της. Τα πράγματα κύριοι είναι απλά.

Για πρώτη φορά, μετά από 10 χρόνια, είμαστε κάτω από τη βρύση και περιμένουμε να πιούμε νερό! Η Επόμενη ημερομηνία εκδίκασης, της υπόθεσης του ΓΗΠΕΔΟΥ στα ΡΙΜΙΝΙΤΙΚΑ, ορίστηκε στις20/2/13, ΟΠΟΙΟΣ και για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΌΓΟ, προσπαθεί να βάλει ″φρένο″ στην απόφαση, να είναι σίγουρος …….  ότι θα μας βρει ΜΠΡΟΣΤΑ του!

Εκ μέρους του Διοικήσεων

της Α.Π.Ε. ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ

και του Α.Ο. ΚΕΡΑΥΝΟΣ

 

 

 

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!