Ο Συνδυασμός του κ. Μιχάλη Γιάγκα έκοψε την πίτα του

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29-1-18

Πολλά νέα πρόσωπα και μεγάλη συμμετοχή στην εκδήλωση κοπής της πίτας του 2018 που έκανε ο συνδυασμός του Μιχάλη Γιάγκα «Αγία Βαρβάρα – Δυνατή Πόλη».

Στην εκδήλωση που έγινε την Κυριακή 28/1/2018 στο μουσικό μεζεδοπωλείο «Φωλιά» παρουσιάστηκε η έντονη 4χρονη παρουσία του συνδυασμού στο Δημοτικό Συμβούλιο και την κοινωνία της Αγίας Βαρβάρας καθώς και οι δυναμικές του παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση των οξυμένων προβλημάτων της Πόλης.

Ο Μιχάλης Γιάγκας, στην ομιλία του, τόνισε τη δυσχερή θέση στην οποία έχουν περιέλθει τα οικονομικά του Δήμου με τη συγκέντρωση των υποχρεώσεων για την εξόφληση των δανείων μετά το 2016, που δεν του επιτρέπουν να πάρει ανάσα. Ο Δήμος δεν μπορεί να αγοράσει ούτε ένα απορριμματοφόρο για να μαζέψει τα σκουπίδια που πνίγουν τη πόλη! Ας το κάνει με τα χρήματα που εξοικονόμησε από τις παρεμβάσεις μας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και την επακόλουθη ακύρωση των απευθείας αναθέσεων των αποθηκευτικών χώρων της πρώην Βιοχρώμ στη «Λάμδα Χαρτική», είπε χαρακτηριστικά. Ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν σε αυτό το θέμα λέγοντας ότι είναι περίεργα υπερβολική η επιμονή της Δημοτικής Αρχής να μειώσει το ύψος των ενοικίων που πληρώνει η εταιρία.

«Δεν φταίει η κρίση για την αδυναμία επίλυσης των προβλημάτων, όπως θέλει να λέει η Δημοτική Αρχή, φταίει η ανικανότητά της στην οικονομική διαχείριση και την εξεύρεση πόρων».

Ο Μιχάλης Γιάγκας άσκησε αυστηρή κριτική στη Δημοτική Αρχή, ότι με τους άστοχους χειρισμούς της μετέτρεψε σε χρονίζον το πρόβλημα της Στ. Σαράφη ενώ μπορούσε να το επιλύσει σε τρεις μόλις μήνες.

Καυστικός υπήρξε επίσης στο θέμα της μετατροπής του μεγαλύτερου περιουσιακού στοιχείου του Δήμου, της πρώην Βιοχρώμ, σε χωματερή.

Τα στελέχη της Δυνατής Πόλης, στις παρεμβάσεις τους, ανάμεσα στα άλλα εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με τη διαρκή ενδυνάμωση του συνδυασμού από νέα πρόσωπα, που παρατηρείται, η νίκη είναι σίγουρη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο Πρόεδρος και ο Β΄ Αντιπρόεδρος του Β.Ε.Π κος Ανδριανός Μιχάλαρος και Παπαμανώλης – Ντόζας Γεώργιος

Οι δημοτικοί σύμβουλοι Βασιλείου Χρήστος και Αννίσας Γιάννης

Η πρώην δημοτική σύμβουλος Μαρία Παπαδάκου

Η υποψήφια Βουλευτής Β΄ Αθηνών με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας κα Βαρβάρα Ψυχούλα – Κοντογιάννη

Ο πρώην Διοικητής του Α.Τ. Αγίας Βαρβάρας, κ. Κώστας Κοντογιάννης

Οι παιδίατροι της πόλης μας Γονή Έντα και Μελάς Γρηγόρης

Η συγγραφέας Πένυ Παπαδάκη

Ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου – Ταύρου, και επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΑΖΙ – ΜΠΡΟΣΤΑ» κ. Αντώνης Μπούτσης

Ο Διευθυντής του Ρ/Σ «ΚΑΝΑΛΙ 1», κ. Παρασκευάς Νίκος