Έκοψε την πίτα της η Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, παρουσία δεκάδων συμπολιτών μας και στελεχών της

 

Σε μία ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα και με κόσμο εκτός του καταστήματος ψυχαγωγίας  στον Προφήτη Ηλία, η Τ.Ο. της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην πόλη μας, έκοψε την Βασιλόπιτά της την Κυριακή 28 Ιανουαρίου.

Παρόντες εκτός των δεκάδων συμπολιτών μας όλων των ηλικιών π. Υπουργοί, Βουλευτές, πολιτευτές του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Δημοτικοί Σύμβουλοι της πόλης μας τόσο από την Συμπολίτευση όσο και από την  Αντιπολίτευση.

Παρών επίσης ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κώττης.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Γραμματέας της Τ.Ο. κ. Γιάννης Πουλάκης ευχαριστώντας τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της.

Ακολούθησε ο Αντιπρόεδρος της Τ.Ο. κ. Γιώργος Πετρίδης με ένα σύντομο χαιρετισμό και περιληπτική αναφορά στη δράση της.

Στη συνέχεια την εκδήλωση χαιρέτησαν Βουλευτές και πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Κοινός παρανομαστής όλων των ομιλητών ήταν ο Πρόεδρος της Τ.Ο. κ. Μανώλης Ζερβάκης,  τον οποίο όλοι χαρακτήρισαν ακούραστο, ανιδιοτελή και πραγματικό μαχητή της παράταξης.

Ο Πρόεδρος της Τ.Ο. στην ομιλία του καλωσόρισε τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δ.Σ. της Τοπικής Οργάνωσης και εν συντομία έκανε απολογισμό δράσης της Τ.Ο.

Ο κ. Ζερβάκης αναφέρθηκε στην σημερινή πολιτική κατάσταση και δεν έκρυψε την βεβαιότητά του για το αποτέλεσμα των επόμενων Βουλευτικών εκλογών, όποτε και να γίνουν αυτές, προεξοφλώντας τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.