Σφοδρή καραμπόλα με τον υπαίτιο οδηγό να έχει μικρό παιδί, στο πίσω κάθισμα!!!

Σφοδρή καραμπόλα συνέβη στις 13:30΄στη διασταύρωση Νέστου και Μεγάλου Αλεξάνδρου, στα όρια της πόλης μας με το Αιγάλεω, στα φανάρια που δεν λειτουργούσαν πάντως, σήμερα Πέμπτη 18 Ιανουαρίου.

Το μαύρο Ι.Χ. της φωτογραφίας μας εβρίσκετο επί της οδού Νέστου και παραβιάζοντας την προτεραιότητα της Μεγάλου Αλεξάνδρου προσπάθησε να την διασχίσει κάθετα.

Σημειώνουμε πως στο πίσω κάθισμα του επιπόλαιου οδηγού υπήρχε μικρό παιδάκι, ηλικίας 2 – 3 ετών περίπου, ευτυχώς στο ειδικό καθισματάκι του.

Ταξί το οποίο εκινείτο κανονικά επί της κεντρικής λεωφόρου έπεσε επάνω του, με αποτέλεσμα το μαύρο Ι.Χ. να παρασυρθεί και να πέσει επάνω στο ασημί Ι.Χ. που ήταν σταματημένο στο ύψος των φαναριών της Νέστου.

Το ταξί και το όχημα του υπαίτιου οδηγού έπαθαν τις μεγαλύτερες υλικές ζημιές, ενώ τις μικρότερες το ασημί.

Άνδρας της Τροχαίας που κατέφθασε με τη μοτοσυκλέτα του, έριξε πριονίδι στο οδόστρωμα το οποίο είχε γεμίσει με λάδια από το μαύρο Ι.Χ. και αντάλλαξε τα στοιχεία μεταξύ των οδηγών.

Τροχαία ατυχήματα βεβαίως συμβαίνουν δεκάδες καθημερινά, ΔΕΝ μπορούμε όμως παρά να ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ τον οδηγό του μαύρου αυτοκινήτου που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του μικρού παιδιού που ήταν στο αμάξι και ρισκάρισε την ύπαρξή του.

Σημειώνουμε πως παρευρισκόμενοι στο σημείο, επέπληξαν τον υπαίτιο οδηγό εξαιτίας της ανοησίας του να παραβιάσει την προτεραιότητα έχοντας στο όχημα του μικρό παιδί.