Νίκη με ευρύ σκορ για τον Πολυνίκη στον πρώτο αγώνα για το 2018

 

Νίκη με ευρύ σκορ για τον Πολυνίκη στον πρώτο επίσημο αγώνα πρωταθλήματος για το 2018.

Με σύμμαχο την πολύ καλή προετοιμασία της ομάδας σε όλη την διάρκεια των διακοπών, οι παίκτες πήραν ρεπό 6 μόλις ημέρες συνολικά, του Ηλία Στρατικόπουλο μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και πήρα σημαντική διαφορά την οποία και διατήρησαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Με την νίκη αυτή έκλεισε ο 1ος γύρος του Πρωταθλήματος και ο Πολυνίκης βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας σε έναν ιδιαίτερα δύσκολο και ανταγωνιστικό όμιλο.

Το ξεκίνημα του 2ου γύρου θα γίνει στις 18 Ιανουαρίου με το ντέρμπυ, εντός έδρας, απέναντι στην Κηφισιά η οποία βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Η πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας απέναντι στην Παιανία αφήνει αισιόδοξα μηνύματα για την συνέχεια του Πρωταθλήματος ενώ η ταυτόχρονη συμμετοχή των Εφήβων Λιβανού, Δημούλη, Μόρφου και Τσεμπελίκου για αρκετό χρονικό διάστημα δείχνει την σε βάθος και ποιότητα δουλειά που γίνεται στον σύλλογο.

Δεκάλεπτα: 22-11, 32-29, 52-35, 60-48.

ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ (Στρατικόπουλος): Πατάτας 2, Βερβίτας 1, Λιβανός, Δημητρακούλης 6, Μόρφος 4, Κοντούλης 18, Δουρουντούς 16, Παπαδόπουλος 2, Τζεμπελίκος, Χιώτης 2, Δημούλης, Βαμβακίδης 9 (2).