‘Ακαρπος και ο δεύτερος διαγωνισμός για τη μίσθωση κτηρίων στην π. ΒΙΟΧΡΩΜ – Δεν κατέθεσε κανένας αίτηση ενδιαφέροντος

Την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου έληξε η προθεσμία που είχε ανακοινώσει ο Δήμος, για την υποβολή αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη μίσθωση δύο κτηρίων εντός της π. ΒΙΟΧΡΩΜ, εμβαδού 4.500 τ.μ. περίπου και σύμφωνα με πληροφορίες μας κανένας δεν κατέθεσε τα απαραίτητα έγγραφα για να πάρει μέρος στον διαγωνισμό.

Είναι ο δεύτερος διαγωνισμός που βγαίνει άκυρος αφού ούτε την πρώτη φορά υπήρξε ενδιαφέρον.

Ακόμα και ο σημερινός μισθωτής δεν κατέθεσε αίτηση.

Έτσι ο Δήμος θα οδηγηθεί σε τρίτο διαγωνισμό και εάν και αυτός κριθεί άκαρπος, τότε  ο Δήμος θα έχει το δικαίωμα να νοικιάσει τους χώρους σε απευθείας συνεννόηση με οποίον ενδιαφερόμενο θελήσει να τους νοικιάσει, με ύψος ενοικίου που θα συμφωνηθεί από τα δύο μέρη.

Η ημερομηνία του νέου διαγωνισμού θα ανακοινωθεί από το Δήμο μετά τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, ημέρα σύμφωνα με την οποία θα γίνονταν ο δεύτερος διαγωνισμός που ναυάγησε.

Πάντως υπάρχει η εκτίμηση πως και στον τρίτο διαγωνισμό δεν θα πάρει μέρος κανένας ενδιαφερόμενος και ο Δήμος θα οδηγηθεί στην ενοικίαση των κτηρίων μετά από συνεννόηση με τον ενδιαφερόμενο που θα εμφανιστεί τότε.

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!