Προοδευτική » Ενισχύεται η Υπηρεσία Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου με 50 εργαζόμενους

Ενισχύεται η Υπηρεσία Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου με 50 εργαζόμενους

 

Με περίπου 50 άτομα πρόκειται να ενισχυθεί η Υπηρεσία Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου μας, λίγες εβδομάδες από την έναρξη της νέας χρονιάς, σύμφωνα με πληροφορίες μας.

Πρόκειται για 23 μόνιμους εργαζόμενους και άλλους 25 με 8μήνη σύμβαση μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ.

Οι 23 μόνιμοι εργαζόμενοι θα στελεχώσουν τα πληρώματα των απορριμματοφόρων οχημάτων κυρίως, ενώ υπάρχει σκέψη η περισυλλογή των απορριμμάτων σε κεντρικά σημεία της πόλης μας να γίνεται τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα.

Οι 25 επιπλέον εργαζόμενοι θα στελεχώσουν τις ομάδες εργασίας που θα απασχολούνται με τον καλλωπισμό της πόλης, όπως βαψίματα, μερεμέτια, περιποίηση δημόσιων χώρων όπως πλατείες, τρίγωνα και άλλα τέτοια σημεία, ενώ θα βοηθούν στην καθαριότητα της πόλης με καροτσάκια στους δρόμους.

Οι 8μηνίτες δεν προβλέπεται να στελεχώσουν τα πληρώματα των απορριμματοφόρων, εκτός  κι αν προκύψει έκτακτη ανάγκη.

Σε κάθε περίπτωση πάντως οι παρουσία των πενήντα αυτών ατόμων συν άλλων 60 8μηνίτων σε άλλες υπηρεσίες του Δήμου, θα βοηθήσουν σημαντικά στον εξωραϊσμό του Δήμου μας, την καλλίτερη εξυπηρέτηση των πολιτών της Αγίας Βαρβάρας και γενικά την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων.

Did you like this? Share it:

© 2017 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!