Στις 8 Ιανουαρίου, ο επαναληπτικός διαγωνισμός για τη μίσθωση κτιρίων στη ΒΙΟΧΡΩΜ – Δεν στάλθηκε στον Τοπικό τύπο η διακήρυξη παρά τη δέσμευση Παγουρτζή

 

Τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος διαγωνισμός για την εκμίσθωση δύο κτιρίων 4.750 τ.μ. περίπου, στο χώρο της π. ΒΙΟΧΡΩΜ.

Υπενθυμίζουμε πως ο πρώτος διαγωνισμός κηρύχθηκε άγονος επειδή κανένας δεν εμφανίστηκε να εκδηλώσει ενδιαφέρον ως προς την ενοικίασή του, ούτε καν ο σημερινός ενοικιαστής του.

Η καταλυτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος και κατάθεσης από τους υποψήφιους ενοικιαστές των απαιτούμενων δικαιολογητικών στο Δήμο, λήγει την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου.

Εαν και αυτός ο επαναληπτικός διαγωνισμός κριθεί άκυρος, τότε θα διενεργηθεί ακόμα ένας.

Εάν και αυτός επίσης δεν έχει επιτυχία τότε ο Δήμος δύναται να έρθει σε συνεννόηση με το όποιον ενδιαφερόμενο και να νοικιάσει το χώρο με ποσό που θα συμφωνηθεί μεταξύ των δύο μερών.

Πληροφορηθήκαμε το γεγονός του επαναληπτικού διαγωνισμού από τυχαία ερώτησή μας στον Αντιδήμαρχο κ. Παγουρτζή, σήμερα το μεσημέρι 29 Δεκεμβρίου.

Ο Δήμος σύμφωνα με την πάγια τακτική του, χωρίς να είναι πάντα υποχρεωμένος από τον νόμο,  εκτός από τις ηλεκτρονικές αναρτήσεις στη “ΔΙΑΥΓΕΙΑ” κλπ όπου προβλέπεται υποχρεωτικά να πράξει, δημοσιεύει επί πληρωμή και σε εφημερίδες τις περιλήψεις των Διακηρύξεων.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Παγουρτζής σε πρόσφατη επικοινωνία που είχαμε μαζί του, με ευκαιρία τη δημοσίευση στον τύπο, αντί υψηλού οικονομικού τιμήματος, ανάλογης Διακήρυξης, και ρωτώντας τον για τον λόγο που επιπρόσθετα και χωρίς να επιβάλλεται από το νόμο ο Δήμος πληρώνει πολλά χρήματα για δημοσιεύσεις, μας δήλωσε πως κάνει και τις δημοσιεύσεις για μεγαλύτερη Διαφάνεια και την καλύτερη ενημέρωση του κοινού και των συμπολιτών μας.

Δηλώσαμε στον κ. Παγουρτζή πως τότε θα έπρεπε να στέλνονται και στις υπόλοιπες εφημερίδες της πόλης μας για δημοσίευση οι Διακηρύξεις, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη Διαφάνεια και ενημέρωση των συμπολιτών μας.

Μάλιστα του δηλώσαμε πως η “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ” θα δημοσιεύει ΔΩΡΕΑΝ αυτές τις Διακηρύξεις.

Ο κ. Αντιδήμαρχος στο πέρας της συνομιλίας μας ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ πως θα στέλνει στο μέλλον τις διακηρύξεις για δημοσίευση και στις υπόλοιπες τοπικές εφημερίδες.

Πριν όμως αλέκτωρ λαλήσει τρις, ο κ. Αντιδήμαρχος αθέτησε την δέσμευσή του και δεν έστειλε τη διακήρυξη της εκμίσθωσης των κτιρίων της π. ΒΙΟΧΡΩΜ, στις υπόλοιπες εφημερίδες της Αγίας Βαρβάρας για δημοσίευση και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ στη δική μας.

Ο Δήμος προτίμησε την ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ δημοσίευση της, στην ίδια εφημερίδα, όπως και στο παρελθόν!!!

Τα συμπεράσματα δικά σας…