Προοδευτική » Θεατρική παράσταση, με Καλικατζαραίους, Ξωτικά και φυσικά τον Άγιο Βασίλη απόλαυσαν στο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ” μικροί και μεγάλοι…

Θεατρική παράσταση, με Καλικατζαραίους, Ξωτικά και φυσικά τον Άγιο Βασίλη απόλαυσαν στο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ” μικροί και μεγάλοι…

Μία πετυχημένη χριστουγεννιάτικη παιδική παράσταση με τίτλο “Οι ΤΡΕΙΣ Καλικάντζαροι και ΕΝΑ παπούτσι” απόλαυσαν δεκάδες  μικροί και μεγάλοι συμπολίτες μας, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο “Γιάννης Ρίτσος” το βραδάκι της Πέμπτης 28 Δεκεμβρίου.

Μετά το τέλος της θεατρικής παράστασης μικροί και μεγάλοι φωτογραφήθηκαν με τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του και κεράστηκαν τις γλυκές δημιουργίες που τους περίμεναν και τα εποχιακά γλυκά.

Η εκδήλωση αυτή ήταν η τελευταία της χρονιάς που φεύγει, από το Δήμο μας.

Ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης σε αναμνηστική φωτογραφία με τον Άγιο Βασίλη, το Ξωτικό, τον Καλικάντζαρο και δύο χαριτωμένα παιδιά της πόλης μας.

Δύο από τις ακούραστες συντελεστές της εκδήλωσης οι κ.κ. Σερμέα Ελένη Διευθύντρια του Δήμου και Μαρία Κακόνη Υπεύθυνη του Εικαστικού Κέντρου προσφέρουν κουραμπιέδες και μελομακάρονα στους παρευρεθέντες.

Γεμάτα καραμέλες και λιχουδιές τα χέρια του Άγιου Βασίλη για τους μικρούς φίλους που πήγαν στο ¨ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ” απόψε.

Did you like this? Share it:

© 2017 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!