Ίσως σήμερα αποκατασταθεί η βλάβη της ΔΕΗ και ανάψει ο Δημοτικός φωτισμός – Τα λάμπακια φταίνε υποστηρίζουν από τη ΔΕΔΔΗΕ…

 

Το φορτωμένο, από γιορταστικά λαμπιόνια και γιρλάντες στους δρόμους, σύστημα είναι η πιθανότερη αιτία για την κατάρρευση του Δημοτικού Φωτισμού σε πολλούς δρόμους και πλατείες της πόλης μας, από εχθές το απόγευμα 21 Δεκεμβρίου.

Από εχθές λοιπόν συνεργείο τεχνικών της ΔΕΗ προσπαθεί να εντοπίσει το σημείο που προκαλεί το πρόβλημα εξ αιτίας του οποίου ο μισός Δημοτικός φωτισμός της πόλης μας είναι εκτός.

Παρά τις εντατικές προσπάθειες των ανδρών της ΔΕΔΔΗΕ η βλάβη δεν εντοπίστηκε και χρονιάρες μέρες (νύχτες) πολλοί δρόμοι και πλατείες βρίσκονται  στα σκοτάδια.

Επικοινωνήσαμε με τον αριθμό 10505, της εταιρείας νωρίς το πρωί (6:30΄) για να πληροφορηθούμε την πορεία των ερευνών.

Στο ερώτημά μας πως πάνε οι έρευνες και εάν έχει εντοπιστεί το σημείο και το πρόβλημα που ευθύνεται για το black out στο Δημοτικό φωτισμό της  πόλης μας, από το κέντρο της ΔΕΔΔΗΕ μας απάντησαν πως από το σήμερα πρωί συνεργείο της θα είναι ξανά στους δρόμους να εντοπίσει τη βλάβη.

“Μη πιστεύετε πως είναι εύκολη υπόθεση. Έχει τις δυσκολίες της η συγκεκριμένη εργασία. Ελπίζουμε να μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε τη βλάβη εντός της ημέρας. Δεν μπορούμε να σας πούμε πόσος χρόνος θα απαιτηθεί” μας είπαν από το κέντρο βλαβών.

Στο ερώτημά μας για τις πιθανές αιτίες αυτής της διακοπής, από το Κέντρο Βλαβών μας δήλωσαν πως κάθε χρόνο τέτοια εποχή το φαινόμενο με τις βλάβες στα Δημοτικά Δίκτυα είναι σε έξαρση, λόγω της τάσης των Δημάρχων να υπερφορτώνουν τις γραμμές με υπερβολικά στολίδια και λαμπάκια τους δρόμους και το δίκτυο που έχει συγκεκριμένες αντοχές να γονατίζει.

Ανταλλάξαμε ευχές με το Κέντρο βλαβών και ελπίζουμε η δική μας, που αφορούσε την επαναφορά του ηλεκτρικού στο Δημοτικό Φωτισμό να πραγματοποιηθεί, εντός της σήμερον…