Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, παρουσία του Υπουργού κ. Χρήστου Σπίρτζη, ενώνεται η Βενιζέλου

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στις 10 το πρωί, παρουσία του υπουργού Μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη θα γίνει η πολυπόθητη ένωση της κεντρικής λεωφόρου της πόλης μας Ελευθερίου Βενιζέλου, μετά από τέσσερα χρόνια απίστευτης ταλαιπωρίας κατοίκων, καταστηματαρχών και πεζών.

Τέσσερα χρόνια φυλακισμένοι όλοι της γύρω περιοχής.

Όταν βεβαίως ολοκληρωθεί το έργο του σταθμού του ΜΕΤΡΟ, θα ανταποδώσει πίσω την αναγκαία ταλαιπωρία που ζήσαμε…

Επιτέλους με την επανένωση της Βενιζέλου, θα ανασάνει η πόλη μας και το εμπορικό της κέντρο, ενώ θα αποκατασταθεί εν μέρει και η συγκοινωνία που εξ αιτίας της κλειστής γέφυρας στη Στέφανου Σαράφη, έχει δημιουργήσει  κυκλοφοριακό έμφραγμα στην πόλη μας.

Όπως ανακοίνωσε η «Αττικό Μετρό» η παράδοση της οδού Ελ. Βενιζέλου σύμφωνα με το επικαιροποιημένο χρονοδιάγραμμα, προβλεπόταν να γίνει περίπου ένα χρόνο αργότερα, ταυτόχρονα δηλαδή με την παράδοση της Πλατείας.

Ωστόσο, προσθέτει, η εταιρεία σε συνεργασία με τον ανάδοχο του έργου κατέβαλαν συστηματικές προσπάθειες, με αποτέλεσμα να παραδοθεί νωρίτερα αυτό το τμήμα της οδού Ελ. Βενιζέλου, ώστε να εξυπηρετηθούν άμεσα οι κάτοικοι και τα εμπορικά καταστήματα πριν τα Χριστούγεννα.

Κατά την επίσκεψή του, ο κ. Υπουργός θα ανακοινώσει πιθανότατα και την ημερομηνία λειτουργίας του σταθμού ΜΕΤΡΟ στην πλατεία Αγίας Ελεούσας.