Προοδευτική » Κριτικές λιχουδιές στο πανηγύρι της Αγίας Βαρβάρας

Κριτικές λιχουδιές στο πανηγύρι της Αγίας Βαρβάρας

Είμαστε και πάλι έτοιμοι να δώσουμε και φέτος το παρόν στο Πανηγύρι της Αγίας Βαρβάρας, της Αγίας της Πόλης μας! Η παρέα των μελών και των φίλων της Ένωσής μας, έκανε και πάλι θαύματα!

Μια παρέα, που εδώ και 60 χρόνια αλλάζει συνεχώς, μα παραμένει πάντα τόσο ίδια…Στα ίδια ζάλα! Μια παρέα, που μετατρέπει την ανέχεια σε προσφορά, την μιζέρια σε διασκέδαση και ευχαρίστηση, τον “ωχαδερφισμό” σε εθελοντισμό και δράση, την αποξένωση σε κοινωνικότητα, την καταστροφολογία σε δημιουργικό πάθος…

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και αμέτρητα ευχαριστώ σε όλα αυτά τα παιδιά, που επενδύουν τον προσωπικό τους χρόνο για την ανάδειξη και την επιβίωση του πολιτιστικού μας φορέα. Οφείλουμε επίσης, να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας και τον Δήμαρχο Γ. Καπλάνη, για την ευγενική παραχώρηση του χώρου που θα τοποθετηθεί το περίπτερό μας.

Επισκεφτείτε το περίπτερό μας για να γνωρίσετε τα προϊόντα μας, που ετοιμάσαμε για εσάς! Με την αρωγή σας, δίνετε ζωή στην Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας, δίνετε ζωή στον πολιτισμό, δίνετε ζωή στο μέλλον των παιδιών μας…

Did you like this? Share it:

© 2017 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!