ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ

Θέλω να μεταφέρω τη δυσαρέσκεια  πολιτών της Αγίας Βαρβάρας και παράλληλα να καταγγείλω  ένα σοβαρό  θέμα που απασχολεί τους συνδημότες μας.

Τον τελευταίο καιρό  η ώρα εκκίνησης των απορριμματοφόρων είναι στις  02.30 ή  03:00 π.μ. !! Πράγμα απαράδεκτο γιατί :

Οφείλουμε να σεβόμαστε τις ώρες κοινής ησυχίας των συνδημοτών μας.  Όσοι ακόμα εργάζονται, ξυπνάνε αρκετά νωρίς για να πάνε στις εργασίες τους και βεβαίως σε κανέναν δεν επιτρέπεται να τους ενοχλεί στις λίγες ώρες που έχουν για  να κοιμηθούν . Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και με τα παιδιά που πρέπει να πάνε στα σχολεία τους.

Οι κάδοι είναι ξανά γεμάτοι μετά τις 06:00 π.μ. ,  με αποτέλεσμα να μην μπορεί να υποστηριχτεί το πλύσιμό τους  από το συνοδευτικό όχημα πλύσης και να  δημιουργούνται  εστίες  μόλυνσης και δυσοσμίας.

Εδώ πρέπει να αναφέρω, ότι  επανειλημμένα έχει κληθεί  η αστυνομία από κατοίκους  της οδού Συπήλου, (χώρος στάθμευσης  απορριμματοφόρων), στην οποία έχουν δοθεί διαβεβαιώσεις  από  τους αρμόδιους ότι το θέμα θα τακτοποιηθεί  και ότι τα απορριμματοφόρα  θα ξεκινούν όπως  προβλέπεται στις 06.00 τα ξημερώματα.

Παρόλα αυτά  τα απορριμματοφόρα   ξεκινούν ακόμη στις  στις  02.30 ή  03:00 π.μ. !!

Επίσης μου κατήγγειλαν  ότι υπάλληλος  συμβασιούχος  (πεντάμηνης σύμβασης ), ο οποίος προσελήφθη σαν εργάτης,   οδηγεί  απορριμματοφόρο και μάλιστα χωρίς να έχει την ανάλογη άδεια από το υπουργείο εσωτερικών.

Η δημοτική αρχή δεν γνωρίζει  τα παραπάνω, ή γνωρίζει και  κωφεύει ;

Θεόδωρος Βασιλάκος

Υποψήφιος δήμαρχος