Ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας στον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης

Την περασμένη εβδομάδα δημοσιεύσαμε ρεπορτάζ από την επίσκεψη του Δημάρχου της πόλης μας κ. Καπλάνη με τον Δήμαρχο Κορυδαλλού κ. Κασιμάτη στον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης.

Για την επίσκεψη εκείνη ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας μας έστειλε το παρακάτω Δελτίο Τύπου:

2 Οκτωβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας στον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης

Το Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης επισκέφθηκε ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιώργος Καπλάνης μαζί με το Δήμαρχο Κορυδαλλού Σταύρο Κασιμάτη για ζητήματα ασφάλειας των κατοίκων και για κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δύο όμοροι δήμοι.

Ο Δήμαρχος τόνισε στον Γενικό Γραμματέα ότι τα φαινόμενα παραβατικών συμπεριφορών έχουν αυξηθεί στην πόλη και έχουν επηρεάσει αρνητικά το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων. Αναφέρθηκε επίσης στις συχνές καταστροφές του Δημοτικού εξοπλισμού, στα σχολεία, τις πλατείες και τις παιδικές χαρές.

Ζητήθηκε από το Γενικό Γραμματέα η ενίσχυση του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος της πόλης με έμψυχο δυναμικό για να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα παραπάνω απαράδεκτα φαινόμενα.

Ο Γενικός Γραμματέας κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης αναγνώρισε τις ελλείψεις και υποσχέθηκε ότι από τις αρχές Οκτώβρη θα υπάρξει ενίσχυση με την τοποθέτηση στα τμήματα των νέων αποφοίτων των Σχολών της Αστυνομίας

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αγίας Βαρβάρας

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!