Στη “Δικαιοσύνη” η κόντρα Βαμβακόπουλου – Γιάγκα

 

Στην εφημερίδα “Δικαιοσύνη” που κυκλοφόρησε την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, μεταφέρθηκε ένα μέρος από την κόντρα που υπήρξε πρόσφατα μεταξύ του κ. Πάρι Βαμβακόπουλου και του Δημοτικού Συμβούλου κ. Μιχάλη Γιάγκα, μέσα από την ιστοσελίδα της “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ”.

Όπως θα θυμούνται οι αναγνώστες της “Π”, η εφημερίδα μας δημοσίευσε απαντητική επιστολή της Περιφέρειας προς τον κ. Γιάγκα, με την οποία δικαιώνει το Δήμο ως προς το σκέλος να μην ζητήσει από τον ενοικιαστή χώρου στην π. ΒΙΟΧΡΩΜ, να αδειάσει το κτήριο που στεγάζεται, προκειμένου να διενεργηθεί διαγωνισμός για την ενοικίαση εκ νέου του χώρου, αφού έληξε το συμβόλαιο που υπήρχε μεταξύ της Εταιρείας και του Δήμου.

Ο κ. Γιάγκας είχε αντιδράσει από το δημοσίευμα υποστηρίζοντας πως η “Π” έκανε το άσπρο – μαύρο, με το δημοσίευμα της και υπήρξε έντονος διάλογος μεταξύ των δύο.

Το παραπάνω είναι απόσπασμα από την εφημερίδα “Δικαιοσύνη”, η οποία αντιλαμβάνεται όσα η “Π” υποστήριζε με το άρθρο της και πεισματικά ο κ. Γιάγκας, αρνιόταν να παραδεχτεί ή να αντιληφθεί.

 

Ο κ. Βαμβακόπουλος είχε γράψει, απευθυνόμενος στο κ. Γιάγκα, στον επίλογο της, μέσω κειμένων, διαμάχης τους, πως : “Δεν πρόκειται πλέον να σας παραχωρούμε χώρο (στην εφημερίδα) για να περνάτε την πολιτική σας, εάν αυτή δεν στηρίζετε σε πραγματικά και αληθινά στοιχεία.”