Μαγική Μουσική Βραδιά, από το Δημοτικό Ωδείο

 

Μαγική μουσική βραδιά έζησαν όσοι το Σαββατόβραδο 23  Σεπτεμβρίου παρακολούθησαν τη Συναυλία των Μουσικών Τμημάτων του Δημοτικού Ωδείου της πόλης μας στο άλσος “ΜΗΤΕΡΑ”.

 

Οι δάσκαλοι του Ωδείου Φ. Χερουβείμ, Β. Καλκάνη και Δ. Αποστολόπουλος ξεσήκωσαν τα πλήθη, ενώ ο Σπέσιαλ Καλεσμένος συμπολίτης μας Δ. Κόκκοτας, ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Βεβαίως τη μερίδα του λέοντος έλαβε πάλι η Santa Barbara Quitar Orchestra που άνοιξε την εκδήλωση με το πολύ καλό ρεπερτόριό της, με το οποίο έχουν πάρει μέρος σε πολλές εκδηλώσεις και έχει βραβευτεί για την παρουσία της, με σκληρή δουλειά απ΄ολους και τον μαέστρο της, κ. Αλέξανδρο Παπαρίζο

Την εκδήλωση έκλεισε το νεανικό συγκρότημα “Tuesday Night’s” που με τα τραγούδια του έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την εκδήλωση.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της εκδήλωσης είχε ο Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου, μαέστρος Λευτέρης Καλκάνης.

Μπράβο σε όλους!!!

 

Με την ευκαιρία υπενθυμίζουμε πως “ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΛΗΣ” συνεχίζονται την Κυριακή 24/9, με παράσταση Καραγκιόζη, στην πλατεία Προφήτη Ηλία, στις 7:30΄ το βραδάκι, ενώ τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 20:30′ στο ΣΙΝΕ “ΠΑΝΘΕΟΝ” θα προβληθεί παιδική Ταινία.