ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΠΛΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΠΛΑΝΗ

Σχετικά με τα σχέδια της Κυβέρνησης για τη δημιουργία Κέντρου Υποδοχής Μεταναστών εντός του χώρου του Νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα», η θέση μου και η απόφασή μου είναι γνωστή, σαφής και αδιαπραγμάτευτη.

Δεν θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση, για κανέναν λόγο και με κανένα τρόπο την υποβάθμιση της περιοχής μας με τη χωροθέτηση μιας τέτοιας λειτουργίας.

Θέλω λοιπόν να διαβεβαιώσω όσους πραγματικά ανησυχούν ότι «ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ» και ότι μόνο πάνω από το πτώμα μας θα περάσουν όσοι τολμήσουν την προώθηση ενός τέτοιου σχεδίου.

Είμαστε εδώ, ταγμένοι από τους δημότες, να περιφρουρήσουμε την πόλη και την ευρύτερη περιοχή, όπως κάνουμε αποφασιστικά και αδιαπραγμάτευτα όλα αυτά τα χρόνια.

Σ’ αυτήν την προσπάθεια χωράνε όλοι. Δε συγχωρούνται μικρότητες, φτηνοί εντυπωσιασμοί, κομματισμοί και προσωπικές ή προεκλογικές  σκοπιμότητες.

Σήμερα Παρασκευή έχω καλέσει σε συνάντηση τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, με θέμα τον από κοινού καθορισμό δράσεων και τη συνεννόηση για τη σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και την με κάθε τρόπο ενημέρωση των κατοίκων ώστε να βρίσκονται σε ετοιμότητα για την αποτροπή οποιασδήποτε τέτοιας εξέλιξης.

Γιώργος Καπλάνης

Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας