Πράξη αλτρουισμού από το βουλευτή Γεράσιμο Γιακουμάτο

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συνδημότης μας βουλευτής Γεράσιμος Γιακουμάτος, μας εκπλήσσει θετικά με τις πρωτοβουλίες του. Σε μια μακρόχρονη περίοδο οικονομικής κρίσης, ο κ. Γιακουμάτος προσπαθεί μέσα από αφανείς πράξεις αλτρουισμού, να δώσει μια ανάσα «ψυχής» σε συνανθρώπους μας από τα χαμηλά κοινωνικά στρώματα. Άλλωστε και ο ίδιος δεν έχει κρύψει ποτέ την ταπεινή του καταγωγή και σε κάθε ευκαιρία δηλώνει την πόλη στην οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε: την Αγία Βαρβάρα.

Με μια αστραπιαία απόφαση του ενόψει της φθινοπωρινής περιόδου και μετά από επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ. Μανώλη Ζερβάκη, αποφάσισε να ενισχύσει τις τράπεζες τροφίμων, στις δύο ενορίες της πόλης μας.

Την ερχόμενη Δευτέρα και ώρα 11 π.μ. θα διαθέσει συνολικά δέκα τόνους τροφίμων, στα Φιλόπτωχα Ταμεία των δύο Ιερών Ναών της πόλης μας. Στην Παναγία Ελεούσα και στον Προφήτη Ηλία. Ο ίδιος μέσα στη σεμνότητα που τον διακρίνει, δεν επιθυμεί να φανεί η κίνηση του. Αφήνει την πρωτοβουλία στα εκκλησιαστικά συμβούλια των δύο ενοριών, που γνωρίζουν ως κανείς άλλος τις ανάγκες της κάθε οικογένειας στις περιοχές τους.

Ευχόμαστε το παράδειγμα του κ. Γιακουμάτου να βρει και άλλους μιμητές, στη σημερινή σύνθεση του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ν.Δ. ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ