H κ. ΝΙΚΗ ΣΙΑΡΑΜΠΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΗ ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η επικεφαλής της Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης (ΔΕΚ) κ. Νίκη Σιαραμπή – Μιχαλακάκου, συνοδευόμενη από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού, αρμόδιο σε θέματα περιβάλλοντος, κ. Νεόφυτο Μιχάλη, το μέλος της οργανωτικής επιτροπής, κ. Χρηστάκου Μαρία επισκέφθηκαν σήμερα, Τρίτη 18 Μαρτίου, το ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ.(Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων) του ΠΕ.ΣΥ.Δ.Α.Π. (Περιβαλλοντικός Σύνδεσμος Δήμων Αθήνας – Πειραιά), που λειτουργεί από το 2003 στο Σχιστό Περάματος.

Η ενημερωτική επίσκεψη έγινε στα πλαίσια του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος που επιδεικνύει η Δημοτική Ενωτική Κίνηση (ΔΕΚ) σε θέματα περιβάλλοντος και αδέσποτων ζώων, καθώς επίκειται προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγίας Βαρβάρας σχετικό θέμα, που θα εισηγηθεί η επικεφαλής και υποψήφια δήμαρχος κ. Νίκη Σιαραμπή – Μιχαλακάκου.
Ο Γεν. Γραμματέας του συνδέσμου, κ. Κατσαντωνάς Γεώργιος, πολύ ευγενικά τους υποδέχτηκε, τους ενημέρωσε για τις υπηρεσίες του ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ., τις αξιέπαινες προσπάθειες και δράσεις του πρότυπου κέντρου περίθαλψης ζώων (κτηνιατρική εξέταση, θεραπευτική αγωγή, ηλεκτρονική σήμανση και τήρηση βάσης δεδομένων, εμβολιασμός και στείρωση αδέσποτων σκύλων), που εξυπηρετεί 16 Δήμους. Απάντησε στις ερωτήσεις τους και είχε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση μαζί τους για θέματα προστασίας και μέριμνας των αδέσποτων ζώων, αλλά και διασφάλισης της δημόσιας υγείας των κατοίκων. Τέλος τους ξενάγησε στις εγκαταστάσεις του ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ.
Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Κατσαντώνη για τη φιλοξενία και να συγχαρούμε τους κτηνιάτρους και όλο το προσωπικό του κέντρου για το αξιέπαινο έργο τους και τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά.