Το ποσόν των 200.000 ευρώ, ζητά Εταιρεία Security από το Δήμο

Το ποσόν των 200.000 ευρώ (120.000 + 80.000) ζητά Εταιρεία Security από το Δήμο για υπηρεσίες που πρόσφερε και υλικά που τοποθέτησε, όπως υποστηρίζει, στο Δημοτικό Αναψυκτήριο “ΠΑΝΘΕΟΝ”, σύμφωνα με αίτησή της στο Δήμο.

Ο Δήμος αμφισβητεί την οφειλή υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει καμία υπογεγραμμένη συμφωνία μεταξύ τους και δεν προτίθεται να εκδώσει ένταλμα πληρωμής για αυτό το ποσόν.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Παγουρτζής, υπεύθυνος για τα οικονομικά, δήλωσε στην εφημερίδα μας, πως δεν πρόκειται να πληρωθεί στην Εταιρεία αυτό το ποσόν, εάν δεν προσκομίσει κάποια απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ή κάποια γραπτή εντολή του Δήμου προς αυτήν, που να δικαιολογεί τις απαιτήσεις της. Η όποια προφορική συμφωνία που μπορεί να έχει υπάρξει είναι άκυρη, απ΄όποιον κι αν έχει γίνει.

Καταλήγοντας ο κ. Αντιδήμαρχος μας είπε: “Η Εταιρεία ας στραφεί στη Δικαιοσύνη. Εάν δικαιωθεί θα πληρωθεί. Κανένας υπάλληλος του Δήμου δεν πρόκειται να εκδώσει ένταλμα πληρωμής εάν δεν υπάρχουν οι απαιτούμενες αποφάσεις και έγγραφα…”

Ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης με τον οποίο επικοινωνήσαμε, παραδέχτηκε πως εν μέρει έχει δίκαιο η Εταιρεία, διότι υπήρξαν κάποια κενά μεταξύ των συμβάσεων. “Η υπόθεση ξεκίνησε από τον προκάτοχό μου (Λάμπρο Μίχο) και συνεχίστηκε και επί των ημερών μου. Όμως σε καμία περίπτωση το ποσόν που απαιτεί η Εταιρεία δεν ανταποκρίνεται στα γεγονότα. Ας απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη η Εταιρεία και ότι αποφασισθεί, ο Δήμος θα το σεβαστεί και θα το εφαρμόσει”, κατέληξε.