.
Συνεδρίασε εκτάκτως εχθές το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας, εξ αιτίας του θλιβερού γεγονότος του θανάτου του τ. δημοτικού συμβούλου της πόλης μας Δημήτρη Κόκοτα και εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα:

………………………
Σημειώνουμε πως κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιου ο κ. Μιχάλης Γιάγκας, ανέφερε στην τοποθέτησή του πως ο δήμος πολύ σωστά συνεδρίασε εκτάκτως, λόγω του θανάτου του Δημήτρη Κόκοτα, αλλά πρέπει πάντα να δείχνει το ίδιο σεβασμό προς όλους τους τέως και νυν Δημοτικούς συμβούλους που έχουν υπηρετήσει την πόλη μας και όχι επιλεκτικά, υπενθυμίζοντας την στάση του δήμου, στην απώλεια του Ντίνου Ράδου.
Επίσης χαρακτήρισε απρέπεια προς τον Δημήτρη Κόκοτα, την αντικατάστασή του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου της πόλης μας, προ μηνών, όσο εκείνος ήταν στο νοσοκομείο, αντιμετωπίζοντας το σοβαρό πρόβλημα υγείας, που κατέληξε στον θάνατό του.
Σημειώνουμε πως ο κ. Μιχάλης Γιάγκας υπερψήφισε το ψήφισμα που κατατέθηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.



